7 Inspirerende Bruce Willis Quotes for å få deg gjennom uken

"Noen ringer waahmbulansen!" (Disney's The Kid, 2000)

Si det… Når du virkelig kan virkelig gjøre med alle, vokser bare helvete opp for litt og faktisk håndterer problemene de har i stedet for å løpe rundt som en haug med hodeløse kyllinger.

"Å, ville det ikke vært bra hvis jeg var gal? Da ville verden være OK. "(12 apekatter, 1995)

via GIPHY

Si det… Når alt kommer til absolutt helvete rundt deg, og du føler at den eneste personen med hodet skrudd på, den siste sane mannen i en verden full av galakser. Vi har alle vært der.

"Bare en annen dag i paradiset." (Die Hard 4.0, 2007)

Si det… Hver jævlig morgen. Bruce Willis ville aldri si "Ha ha ha, igjen på jobben, ha ha ha", fordi han er Bruce Willis. En bit av John McClane-esque verdens tretthet, snakket som en mann som bærer verdensvekten på skuldrene, gjør aldri noen skade.

"Velkommen til festen, venn!" (Dø hardt, 1988)

via GIPHY

Si det... Når en shambles av en arbeidssituasjon bare blir mer og mer shambolic med tillegg av flere mennesker. Som alle sjefer vet, hvis det er et problem med buljong, legg til flere kokker, ikke sant?

"USAs regjering ba oss bare om å redde verden. Noen vil si nei? "(verdens undergang, 1998)

Si det… Når en utfordring har kommet opp, og det er en reell mulighet for feil, men for det, noen må gå opp. Hvis det du gjør ikke er spesielt glamorøse - for eksempel, om en MySQL-server, for eksempel - kan litt Hollywood glamour ikke gå galt.

"Yippee-ki-yay, motherfucker!" (Dø hardt, 1988)

via GIPHY

Si det… Hei, når vil du ikke bruke den? Det er en av de mest allsidige setningene det engelske språket noensinne har gitt oss.

"Du går ikke bare rundt å slå folk. Du må si noe kult først. "(The Last Boy Scout, 1991)

Si det… Når du er sint, og ser rødt, og klar til å knipse, og ta noen sekunder å ta et dypt pust og / eller tenk på noe kult å si, bør du være alt du trenger for å roe seg ned.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar