Matvarer som øker energi for å slå utmattelse av nye mødre

Innhold

Vi har alle vært der - det er bare gått middag og øynene dine blir tunge. Det kan føles som å nå for søtsaker og sukkerholdige snacks vil få deg til å føle deg bedre, men det vil faktisk gjøre det motsatte.

'Problemet med en rask løsning er at den spiser blodsukkernivået ditt, men etter at effekten sliter av blodsukkernivåene dine, krasjer du ned og følelsen av tretthet er tilbake, sier nutritionist Holly Sorce. "Hvis du nå kommer til en annen rask løsning, blir du låst inn i en rutsjebane med energihøyder og nedturer som er vanskelig å bryte."

Så gå bort fra den ekstra sterke kaffen og smultringene, og hils deg til de nye beste matvennene dine som vil øke din energi og få deg gjennom dagen.

bananer

Rik på kaliumbananer vil holde blodsukkernivået stabilt, noe som betyr at du ikke vil ha noen plutselige energikrasjer. De gjør den perfekte snacken til å slå de irriterende ettermiddagsnedgangene da de er fulle av naturlig sukker, sukrose, fruktose og glukose for å gi deg umiddelbar og bærekraftig energi.

Helkorn

Inkluder en servering av wholegrains med hvert måltid for å frigjøre energi sakte i løpet av dagen og få deg til å føle energi. Vi snakker fullkornspasta, brød og ris, samt superkorn som quinoa, som alle vil hjelpe deg med å nå supermum energinivåer.

bønner

Nyre, svarte bønner, grønn, bakt og til og med kikærter er en fantastisk energikilde som varer i flere timer. De er også en stor kilde til protein og fiber, slik at du får deg til å føle deg fyldigere i lengre tid - slik at du mindre sannsynlig vil raid den søte skuffen for en sukkerholdig matbit.

egg

Hvordan liker du eggene dine om morgenen? Enten det er kryptert, kokt eller stekt, er de høyt i jern og protein, noe som gir deg bærekraftig energi hele dagen.

Mørk sjokolade

Velg en bar med minst 70 prosent kakaofaststoffer; Det er en utmerket kilde til jern og magnesium. Under graviditeten trenger du enda mer jern fordi du har mer blod i kroppen din enn normalt, og mens rødt kjøtt er den beste kilden til jern, er en liten hjelpende hånd fra mørk sjokolade aldri en dårlig ting.

Ingefærte

Har du fortsatt noe i skapet fra svangerskapet i kvalme? En oppvarmende kopp ingefærte på ettermiddagen vil ikke bare gi deg en energiøkning, men det er også full av antioksidanter og næringsstoffer også.

Vann

Sipping to liter vann sakte gjennom dagen vil holde deg og dine celler hydrert. Dette vil få deg til å føle deg lysere, og etter noen dager med vanlig vanninntak bør du legge merke til at du føler deg mer oppdatert om morgenen.

nøtter

Hvis du har tre-o-clock-nedgangen, prøv å smelte på en håndfull usaltede nøtter (valnøtter, mandler og brasiløtter er gode valg). Pakket med essensielle fettstoffer, fibre og protein, de er en perfekt snack for en utbrudd av energi.

kål

Alle hagler den krøllete kale! Denne grønne grønnsaken er fullpakket med vitamin A, C og K, samt kalsium, lutien (en antioksidant) og folat (folsyre). Dessuten er det veldig lavt i kalorier også.

quinoa

Dobbelte 'The Mother Of All Grains', på grunn av sine ernæringsmessige fordeler, inneholder dette peruanske korn mer protein enn noe annet korn og inneholder alle ni essensielle aminosyrer. Det er også høyt i fiber, jern, lysin (essensielt for vekst og reparasjon av vev), magnesium og vitamin B2, som forbedrer energiomsetningen.

Laks

Rik på Omega 3 fett, laks er også en stor kilde til mineraler, inkludert selen og jern, samt vitaminer B6 og B12, som hjelper kroppen din å frigjøre energi.

Guarana

Guarana er en populær naturlig energiforsterker, takket være den høye konsentrasjonen av koffein. Sipping en kopp guarana te er en populær måte å høste sine helsemessige fordeler.

linser

Ikke bare en stor kilde til kolesterol-senkende fiber, linser øker også energinivåene ved å fylle på jernbutikker og stabilisere blodsukkernivået. Skaff deg den Dahl!

aprikoser

Bytt din pick-up-sjokolade for en håndfull tørkede aprikoser. De kan skryte av vitaminer A og C, samt naturlige sukkerarter for å bidra til å stabilisere energinivåene.

Gresskarfrø

Rist litt proteinerikt gresskarfrø for en næringsrik matbit eller dryss over en salat for en crunchy tekstur som bidrar til å fylle opp energinivået på ettermiddagen.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar