7 treningssporre for alle nivåer av idrettsutøvere

Fitbit Charge HR, £ 119.99

Ingen solgte mer wearables enn Fitbit i 2015, og Charge HR er kongen av merkevarens treningssporing. Kontinuerlig hjertefrekvensovervåking gir enda flere lag av detaljer for å pore over på slutten av en travel dag som rammer dine treningsmål.

Basis Peak, £ 129.99

Mange treningssporere krever konstant intervensjon hvis de skal hente på hva du gjør - ikke så Basis Peak. Den oppdager automatisk turer, løp, sykluser og søvn, samt overvåking av hjertefrekvensen og å gi beskjeder for samtaler, tekster og e-post.

Moov Now Tracker, £ 59.99

Fitness sporing med en vri, gir Moov nå på-farten coaching og guidede treningsøkter sammen med å holde flippene på bevegelsen din gjennom dagen. Mooven utmerker seg også på nøyaktighet i sykling og svømming, takket være de tre sensorer som den smelter i sin lille ramme.

Adidas FitSmart, £ 110

Dette robuste og behagelige silikonbåndet er en utmerket treningsfolie for vanlige løpere, og gir nyttig informasjon, inkludert tempo, avstand og hjertefrekvens på et øyeblikk.

Xiaomi Mi Band, £ 12

Denne ultra-billige treningssporen er langt mer imponerende enn den beskjedne prisen vil foreslå. Mi Band har en 30-dagers batterilevetid og gir trinn og søvnsporing automatisk.

Withings Activité Pop, £ 119.95

Activité Pop er en av de mest klassiske trackers på markedet, og er ideell for alle som slår seg av ideen om å strappe alt annet enn et klokke til håndleddet. I tillegg til automatisk kjøring og søvnpåvisning, kan Activité Pop bli tatt for en svømmetur, og batteriet varer en fantastisk otte måneder.

Garmin Swim, £ 129.99

De fleste dagligdags trackers er ved siden av ubrukelige for dedikerte svømmere, selv om de er vanntette. Garmin Swim gir statistikken svømmere behov, inkludert lengder, slag, slag type og effektiviteten i vannet.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar