7 filmer som Ronda Rousey trenger å være i

Er Ronda Rousey den største thespian noensinne å gjøre overgangen fra UFC til sølvskjermen? Før du svarer, vær så snill å vurdere at (a) hun var det beste med Entourage film, (b) Georges St-Pierre er veldig kjekk, men sier egentlig ikke noe i Kaptein America: Vinter soldaten og (c) hvis du har en munn og en hjerne og noen gang har sett en episode av A-laget, så kan du sannsynligvis gjøre en bedre jobb med å spille BA Baracus enn Rampage Jackson. Ja, Gina Carano var ganske bra i haywire, men hun har aldri vært i UFC. Teknisk knockout: Rousey.

Så med nyheten om at UFCs beste judoka, som nå gjenoppretter fra knekirurgi, ikke sannsynligvis vil kjempe igjen til minst 2017, er hennes neste karriereflyt opplagt: vær i massevis av filmer. Hun har allerede meldt seg til Swayze-rollen i en kommende remake av Road House - Kan ikke vente på det "Vær snill" tale - men hun har mer i henne. Her er hva hennes agent skal fiske på.

Predator

Ja, du hørte. Dødelig våpen skribent og The Nice Guys regissør Shane Black begynner å filme på omstart i september, så det er fortsatt rikelig med tid til å trekke et casting volte ansikt og gjøre det til en all-lady affære når den nye Ghostbusters smashes boks kontor poster. Rousey i Arnie-rollen, en av WWE Divas som den med Gatlingpistolen, Anna Kendrick som den morsomme og Amy Poehler som General Phillips. Studio-ledere: du er velkommen.

Den neste Dragon Ball Z Film

Først og fremst, la oss bare late som den fryktelige Dragon Ball: Evolution (14% på rotte tomater, bilkrasjfans) eksisterer ikke. Rousey elsker anime-serien Dragon Ball Z - med sine temaer av konstant, latterlig trening for å forbedre - og en gang sa om dårlig-fyren-slått god Vegeta, "Vegeta er der den er, Vegeta er min tegneseriefeiring. Jeg ville ha gått tone for ham. Jeg ville ha Roger Rabbit-ed ut av litt Vegeta. "Så det opplagte valget ville være Vegetas kone Bulma (side notat: på et tidspunkt i serien får han henne gravid og deretter går for månen), men en mye bedre alternativet ville være Android 18, som ikke bare ser litt ut som Rousey, men slår også den tungt animerte dritten ut av hennes helt.

Ocean's Ocho

Numeracy-defying navngiving konvensjoner til side (hvorfor er det ikke Ocean er 14?), den nylig annonserte hele kvinnen Ocean's Eleven oppfølgeren er fortsatt kort noen få tegn, og selv om rykter flyr - banker! Bonham-Carter! Kaling! - hva de er, mangler merkbart noen som overbevisende kan kaste en innleid goon gjennom et bord. Hør: Bullock kan gjøre det morsomme, Blanchett kan gjøre scenen-stjele, Jessica Walter kan gjøre den gamle hånden, men ingen gjør en uchi-mata som Rousey.

En Boudica Film

Morsomt faktum: det har allerede vært en Boudica-film. Det kom ut i 2003, ble kalt Warrior Queen, og stjernespiller Emily Blunt ... som Isolda. Casting valg til tross for, det er ikke veldig bra scripted, bruker helt for mye magi for en film som antas å være basert på en sann historie og (uforgivelig) bruker ikke engang den fantastiske troop-rallying talen som Boudica tilsynelatende virkelig gjorde. Rousey i en vogn, rocking den Braveheart-stil ansiktsmaling? Ja takk.

She-Hulk

Med Oscar-vinnende Rom star Brie Larson for tiden tippet for å spille Captain Marvel i Marvel's 2019 ta på karakteren, det er sannsynligvis ute av rekkevidde. Men det er et annet alternativ: Bruce Banner's fetter, gitt en transfusjon av Hulkified Blood etter et skuddssår, er nesten så godt å knuse som den store mannen selv, og en god del mer artikulere. Noen ganger jobber hun som advokat, mens hun fortsatt er en Hulk. "Innvending!" "Overruled!" "Smash!" Det skriver seg selv.

En god verden av Warcraft Film

Den som er i kinoer akkurat nå, er ikke veldig bra, men det er allerede på kurs å være den høyeste brutto Hollywood-filmen noensinne utgitt i Kina, så du kan definitivt forvente en annen. Rousey spiller en rekke Night Elves online, og hun har akkurat den rette kombinasjonen av hensynsløshet og kule øyenbryn for å gjøre det samme i det virkelige livet. Gjør dette skje.

Robert's Rebellion Film

Med Game of Thrones bygger opp til sine Walkers-vs-dragons climax, rykter det seg at den neste GRRM-pengespinneren setter seg til en prequel for hele shebang, tar på hendelsene av Bobby Baratheons opprør og med unge versjoner av Starks og Lannisters som jobber i (semi) harmoni mot gal konge Aerys. Lyanna Stark (Ned søster) er et alternativ, men for våre penger, er Rousey et bedre valg for Catelyn Tully - kone til Ned, en gangs forelskelse av Littlefinger, kicker of ass. Også det er ikke så stor en del, så hun vil ha tid til å gjøre det og fortsatt gå på en 2017 hevnsturné mot Holly Holm, Miesha Tate og Cristiane "Cyborg" Justino. Fordel: alle.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar