7 enkle måter å stoppe smårollen din, er en masete eater

Ingen ønsker å finne seg selv pandering til lunefullene til en pint-sized matdiktator, men hvordan stopper du barna å være masete?

Alle hører historier om småbarn som bare vil spise epler og toast, men ingen ønsker å ende opp med en. Ikke bekymre deg, følg disse enkle tipsene, og du vil snart få din mat til å nyte maten.

1. Veggies først

Snarere enn å gi opp maten din pjokk elsker best først, sørg for å tilby noen grønnsaker som en startpakke, når han er mest sulten. Begynn med et par piller med asparges eller biter av brokkoli med smør, før du kommer ut sitt hovedmåltid, sier nutritionisten Lowri Turner. Dette bør holde sin søte tann i sjakk.

2. Spis eventyrlyst selv

Tanken er å formidle at maten er morsom. «Hvis din pjokk ser deg nyter forskjellige matvarer, er han mer sannsynlig å prøve dem selv,» sier Lowri.

3. Fortsett å prøve

Hvis barnet ditt nekter en mat, ikke gi opp. Det kan ta flere forsøk på ham å bli vant til en ny tallerken og innse at det faktisk er ganske fint. Og selv om han kanskje hadde avvist noe da han var ett år gammel eller enda yngre, kan han begynne å elske det om noen måneder, sier Lowri.

4. Prøv toddler-led spenning

Unngå skje fôring en eldre baby eller småbarn. Tanken er at hvis barnet ditt har kontroll over maten og er i stand til å plukke opp, føle tekstur av maten og prøve biter han liker å se på, vil han være mer sannsynlig å eksperimentere og spise et bredt spekter av forskjellige ting når han er eldre.

5. Gjør mat morsomt

For eldre babyer og småbarn blir morsomme ansikter laget av stykker agurk, tomat og sandwich populært. 'Eller ha en knust konkurranse med rå grønnsaker,' sier Lowri. 'Den høyeste cruncheren vinner.'

6. Hær peer press

Inviter andre mødre og deres tots over til lunsj. Legg ut en stor piknik med mange forskjellige sunne matvarer på en duk på gulvet og la barna bli sittende fast, sier Lowri.

7. Vær kult

Foreløp deg at du ikke bryr deg om ditt barn ikke spiser sin middag. Hvis han skjønner hva han spiser virkelig betyr noe for deg, kan det bli en maktkamp, ​​så late som det ikke, og han har ingen grunn til å holde tilbake.

LES NESTE: Hvorfor barn er masete eaters - Quiz 16 Lunsj Idéer For Småbarn Og Forskolere

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar