7 dødelige muskelsynd

Logg på et hvilket som helst forum for muskelbygging, og du vil finne hardt kjempede "diskusjoner" over de grå områdene av å bygge muskler. Fordeler og ulemper med treningsmetoder, ernæringsstrategier og treningsøkter diskuteres uendelig - men det er noen ting i muskeluniverset som er svart og hvitt. Dette er de syv dødelige muskelsyndene.

Sinen: Drunkenness

Djevelen sier: Gå på sønn, ha en annen tequila slammer. Det er fredag ​​kveld og alle treningsøkter, ingen spill gjør Johnny en kjedelig gutt. Den gode boken MF sier: En drink eller to med mat er bra, men bingeing på sprit har flere katastrofale konsekvenser, spesielt etter trening. Til tross for at de er pakket med flere kalorier enn en sjokoladesalat, er sukkene i alkohol i en form som ikke umiddelbart kan brukes av musklene til å starte oppstart. Fordi du er full, vil du ikke legge merke til eller bry deg om at du er sulten, og kroppen din vil vende seg til den lettest tilgjengelige energibutikken i kroppen din - muskelvev. På dette punktet går kroppen inn i en katabolsk tilstand der du bokstavelig talt spiser deg selv for å overleve. Og en bakrus vil forstyrre glukoseveiene i kroppen din, svekke musklene dine og ytterligere forsinke gjenopprettingsprosessen.

Synden: Overtraining

Djevelen sier: Cor, se på den potten magen og de spindly små armer - du vil aldri dra på strendene sånn. Kom deg på treningsstudioet og kom ikke tilbake til du har slitt hendene dine rå, du slob.Den gode boken MF sier: Å arbeide for lenge eller for ofte er faktisk verre enn å trene for lite. Etter 45 minutter eller så, er energibutikken i musklene og leveren utmattet, noe som betyr at to timers treningsøktene bare er kontraproduktive. Prosessen med muskelbygging er avhengig av at du bryter ned muskelvev og deretter gir det minst to dager for å gjenoppbygge og vokse. Hard trening svekker også immunforsvaret ditt. "Trene aldri hvis du fortsatt har muskelsår," advarer Steve Backley, tre ganger Commonwealth gullmedalje i spydet. "Pass på tegn på overtraining som sløvhet og all maten du smaker på det samme."

Synden: stolthet

Djevelen sier: Kaller det en vekt? Er de dumme klokkene laget av polystyren, solskinn? Den gode boken MF sier: Selvfølgelig bør du sikte på å utvikle seg, men de fleste prøver å løfte for mye for tidlig. I tillegg til å risikere skade, vil det få mindre innvirkning på muskelmassen enn å løfte vekter som du faktisk kan fullføre et sett. Dette er fordi å få masse opp må du plassere muskelen under spenning i 45-60 sekunder per sett, noe som betyr at du kan fullføre rundt åtte representanter. "Park ditt ego ved døren til treningsstudioet," sier EIS styrke og kondisjonstrener Nick Grantham. «Det ser kanskje ikke ut som om du jobber så hardt som noen andre, selv om du ved å konsentrere deg om å gjøre den rette bevegelsen med en fornuftig vekt, får du bedre resultater. '

Synden: Forfengelighet

Djevelen sier: Trener du bena? Til hva? Ingen ser på dem uansett. Kom til benkpressen, nå! Den gode boken MF sier: Å bygge en sterkere, bedre kropp handler ikke om å pumpe opp valgte muskelgrupper fordi de ser bra ut i speilet. Overdeveloping noen muskler på bekostning av andre kan føre til styrke ubalanser og stillingsproblemer, slik at du ser ut som om du har falt et par runder på evolusjonær stigen. Du bør følge en balansert treningsplan. "En klassisk kondisjoneringsfeil gjør for mange trykkøvelser - som benkpress og knebøy - og ikke nok å trekke seg, noe som kan skape ekte muskelforstyrrelser, sier Backley.

Synden: Sløvhet

Djevelen sier: Løft raskt. Legg opp baren og gå så fort som mulig. Ellers vil du skille seg ut som Jade Goody i en sari. Den gode boken MF sier: Du bør løfte en vekt, under kontroll, gjennom hele muskelens bevegelsesområde. Det du ikke bør gjøre er å svinge en vekt rundt, ved hjelp av momentum, i stedet for å tvinge, å løfte den. Dette vil få deg til å se ut som om du flyr gjennom treningen din, men det vil ikke hjelpe deg med å nå dine mål. 'Se etter symmetri selv når du løfter til feil, og hold alltid balanse og kontroll fordi dette er når du tester holdningen din under press, sier Backley.

Sin: Stress

Djevelen sier: Så er du opptatt? Og så? Det mord her nede, men ser du på meg her? Nei. Så avbryt ditt sosiale liv, ignorér anrop fra din missus og gjør det brystet trening. Den gode boken MF sier: Kroppens stresshormon, kortisol, er på sitt høyeste nivå om morgenen, og det avtar sakte i løpet av dagen når du kommer nærmere søvn. Men en stressende livsstil og cramming treningsøkt til sen kveld øker nivået igjen. Mens kortisol hjelper deg med å bli mer ferdig, raskere, gjør det også at kroppen din brenner muskelvevet som drivstoff.

Synden: Gluttony

Djevelen sier: Du har nettopp brent hundrevis av kalorier i squat-racket, så selvfølgelig vil en Mars Bar ikke gjøre deg fett. Du vil sannsynligvis svette det av på bussen hjem. Fortsett, hold deg fast i den Doner Kebab mens du er på den. Herlig! Den gode boken MF sier: Bare fordi du trener godt, gir deg ikke et "få ut av fengsel gratis" junk food-kort. Hvis du hoper på enkle karbohydrater (sukker) og fettstoffer etter en treningsøkt, får du en massiv spike av energi, hvorav de fleste vil bare bli omdannet til fett uten å gi kroppen din de næringsstoffene det trenger for å konvertere treningen til helt ny muskel."For å gjenoppbygge musklene må du ta på seg magert protein og karbohydrater i et forhold på 3: 1 rett etter treningen, sier Grantham," fordi hvis du venter til etter at du har dusjet og laget din middag, vil du ha savnet din ernæringsmessige valgmuligheter. ' Steve Backley har designet sitt eget treningssystem på pactraining.co.uk. Han er en del av UK Athletics & Norwich Union Mentoring Program for britiske idrettsutøvere.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar