7 Dags triks som vil gi din baby (og deg) en bedre natts søvn

Fra spilletid for å beskytte sin delikate hud, hold babyen glad og komfortabel om dagen for en bedre natts søvn

Pre-baby, den berømte nye mamma sover (eller mangel på det) er noe annet folk forteller deg om. Når babyen din er her, er den nåværende trettheten snart en realitet.

Sann, du elsker babyen din mer enn noe i verden - men din søvn er ganske avhengig av hans, så alt som kan hjelpe ham med å bosette seg er en vinn-vinn hele veien, ikke sant?

Heldigvis kan noen enkle trinn i løpet av dagen hjelpe ham (og deg!) Snooze mer forsvarlig.

1. Nyt tiden utenfor

Frisk luft hjelper oss alle til å sove bedre, inkludert babyer, så prøv å gå ut en tur hver dag. Det er også en stor sjanse for at du får litt trening.

2. Avgrens dag fra natt

Hjelp babyen din å begynne å koble natten med stille tid og dag med å være våken.

Et godt tips er å få alle dine gjøremål eller aktiviteter gjort på dagen, slik at babyen din pleide å høre TVen eller hooveren, for eksempel, og deretter holde ting mye roligere og lysene lavt om kvelden.

3. Hold huden beskyttet

En komfortabel baby = en god søvn. Ved hjelp av Bepanthen Nappy Care salve på babyens bunn etterfulgt av en ren bleie hjelper huden å tørke og beskyttes.

Bepanthen er mild og fri for farger og dufter - i tillegg inneholder den Provitamin B5, som hjelper naturlig gjenoppretting av delikat hud.

4. La ham lurke

Tro det eller ei, å være for trøtt, kan faktisk stoppe babyen din sov godt, så vær ikke bekymret for mye om dagtimerne som forstyrrer søvnens søvn.

Han vil vanligvis sove så mye som han trenger, så prøv å ikke vekke en sunn liten fra dagtimper, med mindre det er for mat eller han sover veldig sent på ettermiddagen.

5. Nyt spilletid

La barnet utforske og ha det gøy i løpet av dagen - slik føler han seg fornøyd og klar til å sove om natten. Hvilken bedre grunn til en spille økt?

6. Se etter hans søvninnstillinger

Øye gni? Kryss av. Gjesping? Fikk øye på. Crying? Jepp. Disse kan alle være tegn på at barnet ditt er trøtt, så lær hans tegn til å trene når han trenger en søvn.

7. Vrak om kvelden

Sett inn en sengetid rutine som signalerer til babyen din er det tid for søvn.

Dette kan inkludere et bad etterfulgt av en beroligende baby massasje med mild Bepanthen Baby Moisturizer, en feed og deretter en bleie forandring.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar