7-dagers Paleo Diet Måltid

Juryen er fortsatt ute på noen av de mer radikale helsepåstandene til Paleo dietten, men å unngå bearbeidet mat og stikker til "ekte" ingredienser er en god måte å starte en næringsplan.

Paleo dietten, også kjent som caveman dietten, fokuserer på å spise mat som en typisk jeger-samler ville ha spist. Det betyr kjøtt, egg, fisk, nøtter og veg mens du unngår sukker, korn og meieriprodukter.

Med noen diettplan kommer den uunngåelige kjedsomheten, den monotone "samme måltid, annen dag" følelse, noe som gjør det enkelt å falle av vognen. Men for å holde ditt daglige inntak variert, har vi kommet fram med en velsmakende syv-dagers måltidsplan - du kan følge den strengt eller bare knipe en måltidside.

Full av egg, magert kjøtt, grøt og nøtter som enhver selvrespektende huleboer ville ha drept for, er måltidene perfekte for å få deg til å spise sunt og gi et godt alternativ til overforberedte matvarer som frokostblandinger, salami, ferdigretter og kjeks .

Planen kan hjelpe deg med å gå ned i vekt, gi deg et ekstra proteinspark på en treningsdag eller bare gi deg en velsmakende oppskrift når du sitter fast på hva du skal lage mat. Fra casseroles til kalkunpølse scrambles, vil disse lett-å-lage oppskrifter snart ha deg slankere og mer fornøyd enn noen McMuffin noensinne kunne.

mandag

Frokost: Pølse omelett. Bruk kokosolje og 2-3 store egg til å lage en omelett. Legg til to kokte kalkunpølser og en håndfull grønne grønnsaker.

Matbit: Håndfull mandler

Lunsj: Paleo lunsjboks. 1 banan, 1 eple, 1 kyllingbryst, håndfull hasselnøtter, 2 hardkokte egg, 200g grønn paprika

Matbit: Bakt zucchini, Slice en kucgette tynt. Legg skivene på et papirhåndkle og fjern eventuelt overflødig vann. La stå i 20 minutter. Bland i 5 ml kokosnøttolje med salt, pepper og kirsebærskiver i en bolle. Plasser på en smurt panne og bake ved 110 ° C i 2½ timer, eller til det er skarpt.

Middag: Spaghetti squash (se oppskrift)

tirsdag

Frokost: Egg gryte. Kombinere 12 egg med 450g malt kalkunpølse og 2 små løk, ½ grønn pepper, og så mange sopp som du vil. Hell i en grytefat og bake i 30 minutter ved 175 ° C. Kjøl rester.

Matbit: Beef jerky

Lunsj: Avokado tunfisk salat med tomat. 80 g tinned tunfisk med ½ en avokado og legg til baby spinat blad og tomater.

Matbit: Apple og 1 msk mandelsmør

Middag: Tomat og artisjokk kylling (se oppskrift)

onsdag

Frokost:Mandler og bær med kokosmelk. (Tips: Kjøp frosne blandede bær for å holde kostnaden nede.)

Matbit:Stor banan med 1 msk mandelsmør

Lunsj: Paleo super salat. Kast en stor håndfull baby spinatblade med en liten håndfull valnøtter, 10-12 jordbær (skiver), 2 hardkokte egg og en glede med balsamicoeddik.

Matbit: Håndfull mandler

Middag: Kylling, sopp og blomkålpuré (se oppskrift)

Torsdag

Frokost: Pepperbakt egg med kalkunbacon. Varm litt kokosnøttolje og kok to egg i ringer av pepper. Server med to skiver kalkun bacon.

Matbit: Gulrotpinner med guacamole

Lunsj: Hvit fisk wraps. Grill en filet av hvit fisk (torsk, pollock, hake). Legg inn salat rundt den, legg til ½ en avokado (skiver), og krydret med lime og koriander.

Matbit: Røkt laks på agurkskiver

Middag: Tomat og artisjokk kylling rester

fredag

Frokost: Egg gryte rester

Matbit: Liten haug med druer

Lunsj: Kylling og zucchini varm salat <(se oppskrift)

Matbit: Beef jerky

Middag: Spaghetti squash rester

lørdag

Frokost:Tyrkia pølse scramble. Hakk 60g kalkunpølse, 1 søtpotet og 90g brusselspirer i biter. Scramble det hele med 3 egg til pølsen er tilberedt gjennom hele.

Matbit: Banan

Lunsj: Kyllingsalat fajitas (se oppskrift)

Matbit: Håndfull mandler

Middag: Kylling, sopp og blomkål purée rester

søndag

Frokost: Egg gryte rester

Matbit: Banan, blåbær, ananas og kale smoothie. Bland halvparten av banan, en håndfull frosne blåbær, halvfrosne ananas, en håndfull kale, 1 ts mandelsmør og 200 ml vann i en blender.

Lunsj: Tomat og artisjokk kylling rester

Matbit: Agurkpinner med hummus

Middag: Hvitløk og krydderhvirvel med søtpotetmos (se oppskrift)

Se enkle paleo diettmåltider for oppskrifter nevnt i måltidsplanen som ikke er oppført ovenfor

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar