7 Vanlige Gym Klær feil du ikke vil gjøre

Innholdsfortegnelse:

7 Vanlige Gym Klær feil du ikke vil gjøre - STIL 2023
7 Vanlige Gym Klær feil du ikke vil gjøre - STIL 2023
Anonim

1. Squatting i trenere

Fysikkforklaringen: Bruk av sko med lett komprimerte hæler betyr at du taper kraft når du kjører inn i gulvet. Mindre vitenskapelig, vil du kunne løfte mindre vekt, og kan slå en ankel. Få et par Converse High-Tops - de flate sålene og lerretene fremmer stabilitet, og du kan bære dem til en Mumford & Sons-konsert etterpå.

2. Bruk av bukser til å sette av legedagen

Morsomt faktum: Arnold Schwarzenegger var så fast bestemt på å få sine stædige kalver vokse til å kutte alle treningsbuksene på kneet som en konstant påminnelse om at de trengte oppmerksomhet. Du trenger ikke gå så langt - hver mann trenger en komfortabel lounging sweatpant - men iført shorts bør holde deg fra å hoppe over ditt ukentlige løp på knebøyet.

3. Enhver form for hatt

Beanies er bare akseptabelt hvis du trener utendørs, i en uoppvarmet kjeller, eller er Sylvester Stallone. Baseball caps - spesielt vendt bakover - er bare akseptabelt hvis du er Sylvester Stallone i 1987 actionfilm Over toppen. Bandanas er akseptable hvis du er en pirat, eller i fengsel. Ellers: la den gå av.

4. Svømming i brettspill

Lagre surfeklær på stranden - det kan se fint ut, men hvis du trener for en triathlon eller prøver å forbedre lengden, er det som å ha på seg en gigantisk, vannavskrent fallskjerm. Speedos er ett alternativ - den nye generasjonen av skintight longshorts (som slitt av moderne Olympians) er den andre.

5. Overdrive kompresjonsklær

Juryen er ute om det virker i det hele tatt, men det er en invitasjon å latterliggjøre. Bruk en topp eller et par strømpebukser hvis treningsstudioet er kaldt. Ikke begge.

6. Bruk hansker

Ja, å holde hendene myke og milde er viktig. Nei, det ser ut som et tegn fra 1980-krigen Krigerne er ikke løsningen. Hansker kunstig tyngre grepet og få kontroll over baren en vanskelig måte - bruk kritt for å hindre glid og ringus i stedet. Oh, og fuktighet: de fleste strongmen gjør det, så du kan ikke gå galt.

7. Solbriller

Kom igjen, du er ikke på Coachella.

Populært emne