7 Vanlige Gym Klær feil du ikke vil gjøre

1. Squatting i trenere

Fysikkforklaringen: Bruk av sko med lett komprimerte hæler betyr at du taper kraft når du kjører inn i gulvet. Mindre vitenskapelig, vil du kunne løfte mindre vekt, og kan slå en ankel. Få et par Converse High-Tops - de flate sålene og lerretene fremmer stabilitet, og du kan bære dem til en Mumford & Sons-konsert etterpå.

2. Bruk av bukser til å sette av legedagen

Morsomt faktum: Arnold Schwarzenegger var så fast bestemt på å få sine stædige kalver vokse til å kutte alle treningsbuksene på kneet som en konstant påminnelse om at de trengte oppmerksomhet. Du trenger ikke gå så langt - hver mann trenger en komfortabel lounging sweatpant - men iført shorts bør holde deg fra å hoppe over ditt ukentlige løp på knebøyet.

3. Enhver form for hatt

Beanies er bare akseptabelt hvis du trener utendørs, i en uoppvarmet kjeller, eller er Sylvester Stallone. Baseball caps - spesielt vendt bakover - er bare akseptabelt hvis du er Sylvester Stallone i 1987 actionfilm Over toppen. Bandanas er akseptable hvis du er en pirat, eller i fengsel. Ellers: la den gå av.

4. Svømming i brettspill

Lagre surfeklær på stranden - det kan se fint ut, men hvis du trener for en triathlon eller prøver å forbedre lengden, er det som å ha på seg en gigantisk, vannavskrent fallskjerm. Speedos er ett alternativ - den nye generasjonen av skintight longshorts (som slitt av moderne Olympians) er den andre.

5. Overdrive kompresjonsklær

Juryen er ute om det virker i det hele tatt, men det er en invitasjon å latterliggjøre. Bruk en topp eller et par strømpebukser hvis treningsstudioet er kaldt. Ikke begge.

6. Bruk hansker

Ja, å holde hendene myke og milde er viktig. Nei, det ser ut som et tegn fra 1980-krigen Krigerne er ikke løsningen. Hansker kunstig tyngre grepet og få kontroll over baren en vanskelig måte - bruk kritt for å hindre glid og ringus i stedet. Oh, og fuktighet: de fleste strongmen gjør det, så du kan ikke gå galt.

7. Solbriller

Kom igjen, du er ikke på Coachella.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar