7 julegave ideer for kvinner som ikke bare er skjønnhetsprodukter

Den beste måten å kjøpe julegaver på noen, er å lage et notat i mars om noen vage referanser til noe de vil ha, bære den kunnskapen med deg i ni måneder, og så høste takknemligheten høsten desember da de selv hadde glemt hvor mye de ønsket elementet du har kjøpt dem.

Dessverre er det allerede for sent for det, men fortvil ikke: Støvler har et fantastisk utvalg av sprekkende julegaver til kvinner for å hjelpe deg med å velge den beste gaven i år.

Kamera

Mens bildene du tar på smarttelefonen dine, er det veldig bra å legge ut på Facebook og Instagram, hvis du vil få de beste bildene dine oppblåst til A1-størrelse og plaster veggene dine med dem, trenger du et kamera av god kvalitet. Hvis det er en snap-glad kvinne i livet ditt, er et kamera en god julegave, om det er en topp-av-the-range DSLR med en linse så stor som ditt forreste rom eller en kompakt kamera som skriver ut bilder så snart som du tar dem - ideelt for å fange dine festlige feiringer.

Bluetooth høyttalere

Når var den siste gangen du sjekket inn på verden av Bluetooth-høyttalere? Hvis det har vært et par år, vil du bli overrasket over hva du kan finne i dag. De kommer i alle former og størrelser - fra små, lommestørrelsesalternativer kan du henge på juletreet ditt for store bunkebokser som kan lydspore et gatefest. Og det er nå Bluetooth-høyttalere du kan ta i dusjen! Bluetooth høyttalere med 24 timers batterilevetid! Bluetooth høyttalere du kan koble til fra en halv kilometer unna! Den siste kan være en liten overdrivelse, men det store utvalget som tilbys betyr at de gir en flott gave fordi du kan vise hvor mye du vet om noen ved å plukke høyttaleren som passer perfekt inn i deres livsstil.

Hårføner

Du kjøper sjelden deg hårføner du vil ha, for det er alltid en billigere som gjør nesten like god jobb. Dette gjør dem til et nytt gavevalg, fordi det alltid finnes en oppgradering tilgjengelig på hårføner noen har for tiden. En liten undersøkelse vil betale bigtime her - eller alternativt kan du rett og slett gå rett til toppen av markedet og velge en hårføner som har tech-trollkarl som akustiske lyddempere og muligheten til å måle lufttemperaturen 20 ganger i sekundet. Hårtørker har flyttet enda raskere enn høyttalere, det virker.

Opplev dager

Gaven som fortsetter å gi. Når giftee kommer forbi den første gleden av å lære om den fantastiske opplevelsen du har, har de fortsatt uventede forventninger før den store dagen, som de nesten vil bruke til å tenke på hva en flott fyr du er. Men alt avhenger av at du får den rette opplevelsen. Ikke velg en chili-smaker dag med noen som legger yoghurt til en korma, eller en vingård tur med en teetotaler. Hvis du er usikker på hva du skal få, tilbyr enkelte destinasjoner en valgpakke hvor mottakeren får velge hva de vil. Det er gavekortet med erfaringsdager.

Hodetelefoner

Gaven til bedre lydende musikk er alltid en surefire-vinner, men sørg for at du skreddersy hodetelefonens valg med omtanke for gavemottakeren din. For sportslige typer, gå til et trådløst sett med svettefaste hodetelefoner som ikke faller ut av ørene når de trener. For lydfiler fokuserer du på den riktige typen lydkvalitet: for fans av dansemusikk av alle striper, er beinskjellende bass et absolutt must; elskere av pop, i mellomtiden, vil sette pris på presis nøyaktighet i de høyere områdene. Eller kjøp en vanlig reisende et par lydisolerende hodetelefoner, og de vil tenke på deg kjærlig hver gang de flyr i fullstendig fred og ro.

Gave sett

Dette er en ærverdig gave for kvinner, og med god grunn, men for å vise deg, gikk du ikke bare inn i butikken fem minutter før stengetid på julaften og tok det som var igjen, ta deg tid og velg den riktige gaven sett - om det er kosmetikk, hudpleie eller bad og dusjprodukter. Vårt topptips er å ikke nødvendigvis prøve og gjenskape akkurat hva noen liker og bruker allerede - med mindre du er sikker på at de hater noe avvik fra denne normen - men istedenfor å gi dem sjansen til å prøve nye ting. Ikke for ny, skjønt - det er nok klokt å ikke ta en sjanse på lysende grønt neglelakk eller metallblå leppestift.

stearinlys

Et stearinlys er ikke så trygt som du kan tenke deg, spesielt hvis du ser blant de funkier duftende alternativene som er tilgjengelige, fordi noen mennesker egentlig ikke liker å få lys. Pass på at giftee ikke er en av disse menneskene, enten ved å hele tiden bære et lys rundt og se hvordan de reagerer, eller ved å kjenne dem godt. Når du har avgjort på å kjøpe et lys, er det på tide å grave dypere inn i verden av stinkende voks. Dette er et kaninhull, selv om Alice ville sitte unna, så gå inn med en klar ide om hva slags dufter de liker. Eller bare få en av julene - i det minste vil det lukte seasonably passende.

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar