7 briljante måter å knytte sammen med bumpen din

Fra å synge til å male, finn ut de beste måtene å knytte sammen med bumpen din og ha den ultimate graviditetsopplevelsen

Når det gjelder liming med babyen din, er det ingen tid som nåtiden. Så måneder før du klapper øynene på ditt lille bunt kan du øke båndet mellom deg.

Liten snakk

Fra rundt 20 uker kan barnet høre hjerteslaget ditt klart og begynne å gjenkjenne stemmer fra livmor.

I tillegg foreslår noen undersøkelser at babyen din kan gjenkjenne mors mors stemme, så regelmessig nattering bort til ham vil øke bindingen etter fødselen. Hvorfor ikke krølle på sofaen om ettermiddagen med din fave bok og les høyt til bumpen din?

Lyd av musikk

Det er ingenting som liker musikk for å berolige deg, og det er akkurat det samme for din lille - selv i livmoren.

Babyer foretrekker vanligvis musikk med en sterk, vanlig takt som det minner dem om hjerteslag

Enten det er du synger for bump eller pappa spiller sin favoritt CD på gjenta babyen din, begynner å gjenkjenne de forskjellige rytmene og lydene.

Babyer foretrekker vanligvis musikk med en sterk, vanlig takt som det minner dem om hjerteslag.

Studier viser at musikk også bidrar til babyens grunnlag for språkkunnskaper, så det er den perfekte unnskyldningen for å sette føttene opp og lytte til favorittsporene dine.

Topp tips: Hvordan ta vare på babyen din

Bli fysisk

Du kan sannsynligvis ikke holde hånden din av bumpen, enten det er en beskyttende hånd som hviler på den eller strekker seg på slutten av dagen.

Men forskning har funnet ut at når babyen din begynner å føle kontakten, fra ca 20 uker, kan de skille mellom foreldrenes berøring sammenlignet med en fremmed. Cute!

Begynn å kommunisere med den lille en fin og tidlig ved å gni støt når han beveger seg og bygger opp en samtale av spark og gnisser mellom deg.

Massasje

Massere støt fra begynnelsen av svangerskapet er ikke bare en fin måte å knytte sammen med babyen din, men å slappe av og slappe av.

Oljer som lavendel, mandarin eller ros er alle trygge å bruke og gjør for en avslappende og beroligende massasje - eller få din partner til å gjøre det for en enda mer avslappende opplevelse.

Snap glad

Demi Moore kan ha vært den første, men hun er ikke den eneste til å fange hennes vakre bump for alltid.

Og mens du kanskje ikke er på forsiden av et internasjonalt magasin, kan du ha fotografiet tatt under graviditeten, og det kan være en fantastisk måte å huske på, så vel som å binde med den nye støtmen.

Hvis det ikke er noe du gjør, hvorfor ikke hold et bilde av babyens første skanning med deg? Hold den i vesken eller på skrivebordet ditt på jobben, slik at du kan snike et lite av det lille du vil når du vil.

Flytt den

Øvelser som yoga vil holde deg tilpasning og sunn under graviditeten og kan også ha en positiv beroligende effekt på babyen din.

Bevegelsen av kroppen din bidrar til å klippe ham i fostervannet, og endorfinene som slippes under treningen, vil passere over magen også.

En familieaffære

Selv om babyer bygger et biokjemisk bånd med mamma før de forlater livmoren, er det noe som hele familien kan engasjere seg i. Binding med bumpen din, du, din partner og noen andre små du har kjørt rundt det er.

Hvis du allerede har barn, oppfordre dem til å snakke med bumpen din for å få dem begeistret for en ny lillebror eller søster.

Du kan til og med gi det et kallenavn, hvis du ikke har valgt et navn enda, vet du bare, noe som vil gjøre det enda mer spennende og spesielt.

Hvordan båndet du med din voksende bump? Gi oss beskjed nedenfor!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar