7 Breastfeeding Secrets Du trenger å vite

Amning er en ferdighet. Og som noe talent, er det triks som gjør det enklere å få tak i det

Det er ingen nektende amming er en fantastisk måte å mate babyen din på - du trenger ikke steriliserte flasker eller kokt vannkoker, og melken er lett tilgjengelig og gratis.

Forskning viser også at ammende babyer ikke er like sannsynlig å få diaré eller bryst- og øreinfeksjoner, og har mindre sjanse til å utvikle eksem.

Men det betyr ikke at du bare kobler babyen din på og går. Du trenger disse taktikkene for å øke sjansene dine for å amme suksess.

Start sterk

Gi barnet hennes første mat så snart som mulig. Selv om du har hatt sterke smertestillende i arbeid, prøv å gjøre det i den første timen. Og du kan ikke ha for mye hud til hudkontakt. Det initierer babyens fôringstegn.

Fortell laget ditt

Sørg for at familie og venner forstår hvorfor amming betyr noe for deg - forskning viser at nye mødre har større sannsynlighet for å lykkes med riktig støtte.

«Informer partneren om alle helsemessige fordeler,» sier Emma Pickett, fra Foreningen for ammende mødre. "Hvis han vet hvorfor du gjør det, blir han mer oppmuntrende."

Ha realistiske forventninger

I de første ukene spiser babyer åtte til tolv ganger om 24 timer. "Ikke bekymre deg hvis hun er sulten 30 minutter etter at hennes siste drømmer sprer seg når de er i en vekstspurt," sier Emma.

Fra dag fem opp til uke seks, så lenge du kommer rundt seks våte bleier og tre poos størrelsen på en £ 2 mynte eller større hver 24. time, er babyen din fin.

Hold øye med hvordan du føler deg også. 'Forventer noe brystvorten, men hvis smerter fortsetter, er noe ikke riktig,' sier Alison Shaloe, ammekonsulent. 'Få hjelp før brystene blir for smertefulle.'

Finn ut om lokale ressurser

Mens du er gravid, finn ut om støttegrupper og etablere et forhold til en ammende rådgiver, så hjelp er tilgjengelig når du trenger det. Kontakt de fire hovedorganisasjonene - Forening av ammende mødre, NCT, Breastfeeding Network og La Leche League - og se hvem som er mest fremtredende i ditt område.

Ditch skylden

Amming kan ikke føles lett, spesielt i de første ukene når du blir vant til det, eller hvis du har smerte. Men med litt besluttsomhet kan det ende opp som det enkleste alternativet.

Ikke vær redd for å ha en back-up-plan, men for noen kan det hjelpe å ha noen formel i skapet, bare i tilfelle.

Se det selv

De fleste av oss har ikke sett at babyer blir ammet før vi gjør det selv, så spør en lokal amming rådgiver hvis du kan besøke en støttegruppe - ingen kommer til å protestere mot en gravid kvinne - eller se en video på nettet.

"Noen kvinner antar at babyen bare har munnen på hennes brystvorte, men hvis du ser, vil du se at babyen har en åpen munn som tar inn mye av morsmagen," sier Emma.

Bare følg strømmen

Babyer jobber ikke til noen tidsplan, spesielt i de første seks ukene. Selv om du trives på en rutine, hold deg tilbake i de første seks uker mens du får din melkforsyning opp og fôring etablert - uttrykk kan også hjelpe med dette.

'De beste mønstrene kommer rett fra babyen din,' sier Emma. "Hvis du legger inn en tidsplan, vil du få mindre fleksibilitet senere."

Babyer er et produkt av år med evolusjon - stol på ditt å vite hvordan du får akkurat det hun trenger.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar