7 Boksespill som vil inspirere deg til å komme inn i ringen

Carl Froch mot Jermain Taylor

Ben Ince, assisterende redaktør, sier: "Alle vet om de to George Groves kampene, men denne kampen, hans første på amerikansk jord, var å lage 33-2 mellomvekten. 'The Cobra' satte belte og rykte på linjen i sin første tittelforsvar mot Jermain 'Bad Intentions' Taylor. Den siste gisp, kom-fra-bak seieren tilbake i '09 var den mest dramatiske kampen for Frochs blockbuster karriere som gjør Manchester Uniteds 1999 Champions League-triumf bare en formalitet. "

Muhammad Ali v Brian London

Joel Snape, assosieringsredaktør, sier: "Dette gjør at jeg vil slå en tung bagasje. Nå. The Greatest treffer europeisk mester Brian London (i London) med rundt 16 uklare slag på to sekunder for å sette ham ned for tellingen i tredje runde. Da Briten gjenvunnet bevisstheten, ringte han om en omstilling, og hilste: "Jeg vil gjerne ha en retur, men bare hvis du legger en vekt på 50 pund på hver [av Ali's ankler».

Erik Morales mot Marcos Maidana

Matt Huckle, har forfatter, sier: "Den meksikanske Morales var en legende, men nærmer seg twilight-årene i 2009, og mange så det som en match-up designet for å øke den argentinske profilen og få et stort navn på sin plate. I de tre første runder blinket Maidana Morales, lukket øynene helt lukket. Så i den fjerde, mens han effektivt sloss med ett øye, gikk Morales tå til tå med ham, ved hjelp av sin teknikk og erfaring for å lande majestetiske kombinasjoner mot den kraftigere Maidana. Den yngre fighteren til slutt regjerte, men sammenstøtet blir husket i 12 runder hvor Morales vant millioner av hjerte. "

 

Matt Huckle, som forfatter, sier: "I ringen blir Tyson husket som den grusomme bundtet av terror som festet på Evander Holyfields høyre helix (brettet over øvre kant av øret) lenge før Liverpools Luis Suarez tok det tilbake. Men bak vreden var en kunstnerisk dyktig bokser som gjorde resten av divisjonen til å ligne tømmerreisende. I 1986, på begynnelsen av reisen, demoniserte den 20 år gamle Tyson WBC-holderen Berbick med en fantastisk rett til kroppen, forlot kroken til hodet for å bli verdens yngste heavyweight champ. Det er en ødeleggelse, men det er den gjennomtenkte, tålmodige måten han utfører den som gjør det så mye mer skremmende. "

 

(Foto kreditt: PA)

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar