7 beste apper for stilige menn

Depop

Vil du klare den nye Supreme dråpen, men stymied av, vel, ha en jobb? Legg igjen køer til tenåringer og brann opp Depop i stedet, som blander eBay-stil som selges med et Instagram-a-lignende grensesnitt som forenkler oppdagelsen av den nye må-buyen. Skal du deretter tenke på den floral silke bomber, selger på er like enkelt som å snapping et bilde.

Gratis, iOS og Android, http://www.depop.com/no-gb/

FAD

Moteverdenen er ikke snill mot de uten insiderkunnskap, da alle som har vært øyevis etter å ha sagt Zegna med en hard 'G', vil vite. FAD tilbyr definisjoner av alt fra ting du allerede burde vite til de du sannsynligvis ikke gjør. Så du kan spørre skredderen din på lapel-stiler uten å høre sniggere fra skjærommet.

£ 2,99, iOS, https://itunes.apple.com/gb/app/fad-ultimate-fashion-dictionary/id673684905?mt=8

Mod Man

Denne smarte lille appen lagrer bilder av alt du har hengende i garderoben din, så du kan sørge for at butikken fristelser sitter pent med det du allerede har.

Gratis, iOS og Android, http://modmanapp.com/

ShopStyle

ShopStyle, som et digitalt varehus, trekker sammen biter fra hundrevis av forhandlere, og lar deg filtrere etter alt fra kuttet til mønster til pris. Tenk Google for garderoben din.

Gratis, iOS og Android, http://www.shopstyle.co.uk/page/MobileApp

Stylebook

Fotograf klærne i garderoben din, og trekk deretter stykkene sammen for å bygge antrekk, uten å bruke timer foran speilet. Du kan lagre favorittene dine, angi spesifikke antrekk for bestemte datoer (slik at du vet at du trenger den blå Brooks Brothers-knappen ned, ren for din fetters bryllup) og til og med se hva du har brukt mest ofte. Praktisk for å bevise kostnad per slitasje til den andre halvdelen.

£ 2,99, iOS, http://www.stylebookapp.com/index.html

Chicfeed

Stakk i en sartorial rut? Chicfeed samler street stil skudd fra store blogger som The Sartorialist og LookBook, som serverer en dose av inspirasjon til lommen. Det er forutsigbart kvinneskjørt tungt, men vær trygg på at de er ting der inne. Du må bare bla gjennom noen flere bilder av vakre, upåklagelig kledte kvinner først.

Gratis, iOS, http://chicfeed.blogspot.co.uk/2009/12/iphone-app.html

Menns frisyrer

Det er alt bra og bra på vei til barberne dine, som knytter ut av David Beckhams nye Belstaff-kampanje, men uten kinnbenet, kan den pompadouren ikke passe. Finn ut uten seks uker av angre med denne appen, som lar deg prøve forskjellige barnets og ansiktshår før du tar sjansen. Din fremtidige Facebook-rullende selv vil takke deg.

0,79 kr, iOS, https://itunes.apple.com/gb/app/id391205139?mt=8/

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar