7 fantastiske filmsteder i London Du må besøke denne helgen

Den Blinde Tiggeren

Nylig sett i Krays biopicLegende, med hovedrollen Tom Hardy og Tom Hardy, er denne typiske East End-puben et flott sted å synke en halvliter eller tre, da du kan forestille deg alle de ondskapsfulle ordningene som er planlagt innenfor sine trepanelvegger. Og for å bekjempe den bakrusen neste morgen, gå til E Pelliccas kafé (332 Bethnal Green Road), en annen autentisk Krays haunt som også vises i Legende.

337 Whitechapel Road, Bethnal Green, E1

64 Coleherne Road

Trekk ditt beste "Jeg pleide å være en varulv, men jeg er greit nå-oooo" ansikt for et bilde utenfor denne imponerende viktorianske terrassen, hvor En amerikansk varulv i LondonDavid Kessler (David Naughton) gjennomgår sin kjeve-slippende transformasjon i et lupins man-monster av natten.

Earls Court, SW10

Kjøttfolk

Som du kan gjette fra sitt navn, er dette kule North London-spisestedet et mekka for engasjerte rovdyr - men tilbake på dagen ble det brukt som det viktigste hang-out stedet for de bølle modene av Quadrophenia. Og som det er en klasse II-oppført bygning, ser det ikke så annerledes ut i 2015 enn det gjorde det da Jimmy og co løp opprør der.

4-6 Essex Road, Islington, N1

Vauxhall Cross

Kunst etterligner livet: Kontorene til M og Q i Bond-utflukter Gull øye, Verden er ikke nok og Himmelfall er faktisk selve hovedkvarteret til MI6. Selv om en selfie med en Roger Moore-stil hevet øyenbryn burde være bra, vil du kanskje stoppe kort for å vinke en replika Walther PPK rundt.

85 Albert Embankment, SE1

The Salisbury

Denne store, gamle, nordlige London-boozer-gjestestjernen Den lange gode fredagen som den irske puben Fagan er. Men ikke bare spilte det en nøkkelrolle i den største britiske gangsterfilmen som ble gjort, den er også et verdig reisemål på sine egne verdier, og skryter av den type utsmykkede, labyrintiske, klasse II-oppførte interiøret som du bare ikke får med moderne kjede puber.

1 Green Lanes, Harringay, N4

All Saints Church

I en av de mest ikoniske (og, Gud hjelper oss, slags morsomme) scener i all forferdelse, er her hvor fattig gammel far Brennan (Doctor Who Patrick Troughton) er falt forvirret av en fallende lynstang i The Omen. Ingen re-enacting scenen med et mop håndtak, skjønt, eller du går rett til helvete.

Biskop Avenue, Fulham, SW6

Crouch End Londis

Ok, så en mellomstore dagligvarebutikk er ikke den mest fristende turistattraksjonen, men hvis du går inn i denne butikken fra 83 Nelson Road og deretter tilbake igjen, har du gjenskapt Simon Peggs morsomme, uvitende-til-apokalypsen scene fra Shaun of the Dead. Ikke glem den squeaky glid på blodet.

96 Weston Park Road, Crouch End, N8

 

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar