7 fantastiske måter å oppmuntre småbarn til å dele

Et øyeblikk din pjokk kunne ikke bryr seg mindre som spiller med sine leker, den neste hyler han det øyeblikket noen berører sin nalle. Hva skjer og hva kan du gjøre med det?

Deling er en livslang ferdighet, så jo raskere begynner din smårolling å få det bedre, desto bedre. Men forvent ikke at det skal være lett. Avhengig av barnets temperament, kan det ta den beste delen av et år og noen ganger enda mer for å fullt ut lære barnet ditt å dele og hvorfor det faktisk er fordeler.

Sette et godt eksempel

Gi barnet ditt en smak av smørbrød eller en slikk av isen din. La ham se deg dele dine eiendeler med partneren din, så han forstår at alle må gjøre det. "En delingsfamilie vil få barn som deler," sier dr. Dale Hay, utviklingspsykolog ved University of Cambridge

Gruppeterapi

På snacktid vil de fleste smårollinger snakke, ikke dele. Men i stedet for å gi hvert barn separate tallerkener hvis barnet ditt har en vennrunde, kutte frukt eller snacks i stykker og sett den på en tallerken, så gå rundt og si. 'En for Alfie, en for Alex, og en for mamma'.

Det kan ta den beste delen av et år å fullt ut lære barnet ditt å dele og hvorfor det faktisk er fordeler

Vær forberedt

Det er forståelig at barnet ditt kanskje ikke vil være gratis og enkelt med favorittleketøyene sine, så la han legge et par unna før en venn kommer rundt. Deretter oppfordrer han til å velge leker han er glad for å dele - du kan til og med lage en "delematte" for alle disse tingene. Det som betyr noe er at han begynner å innse at deling av leker kan gjøre opplevelsen av å leke mer moro.

Være konsekvent

Når du begynner å vise din pjokk, deles tauene - for eksempel å returnere en snatched leke til barnet som hadde det først - prøv å fortsette å gjøre det for å styrke konseptet. Selv om du vet at det skal provosere rop og skrik, hold deg sterk. Hvis du stopper og starter i løpet av flere uker eller måneder, vil prosessen bare ta lengre tid.

Lov ham

Når barnet ditt viser en liten forståelse som han trenger å dele, hoppe inn straks og ros ham. Si godt ut og fortell ham at han er en god gutt for å dele, selv om han gjør det uvillig - han får ideen til slutt.

Øve på

Snarere enn å vente på ting å sparke på en playdate, øve deling så mye som mulig. «Når du spiller, passere en leke runde mellom deg, din partner og andre søsken, og si" nå er det mummies tur og nå er det pappas tur ", sier barnepsykolog Laverne Antrobus. 'Husk å fortelle ham hvor godt han er for å dele når han klarer å vente på sin tur.'

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar