7 Aktivitetsferier i Wales som vil skrape eventyret ditt

Med hundrevis av miles av robust kystlinje og tre nasjonalparker som dekker en femtedel av hele landet, er det få bedre steder å ta en aktiv ferie enn Wales - uansett slags tur du har i tankene. Uansett om det blåser av damp med en vennegruppe, slappe av selv, eller introdusere barna dine til underverkene i den naturlige verden, lever Wales alle eventyr.

Her er syv fantastiske turer i Wales å vurdere.

Gå Coasteering med vennene dine i Cardigan Bay

Hvis du leter etter en utendørs aktivitet for å takle som gruppe, er det få bedre alternativer enn coasteering, som innebærer roaming langs kysten gjennom en blanding av scrambling, klatring, svømming og klippehopping. Midt-Wales kystlinje er coasteering hjertet og hver tur du tar vil være annerledes takket være endringene. En coasteering med Cardigan Bay Active gir alt du vil ha fra en aktiv ferie: Du vil utforske uberørt marine habitater, klatre langs steinete rev og kaste deg inn i havet fra klipper. Den siste er valgfri, lover vi.

Ta The Kids Rock Pooling i Pembrokeshire

Kystlinjen til Pembrokeshire trivdes med den slags små og litt slimete dyreliv som gleder barna og (noen) voksne. Sett av på egen ekspedisjon, eller book en steinbadsafari med TYF Adventure for to strålende timer med å undersøke hver krok og kryss for krabber, fisk, reker og havsanemoner.

Få din adrenalin Fix Riding The MTB Trails Of Snowdonia

Wales er et tilfluktssted for terrengsyklister på alle nivåer med massevis av flotte stier for nybegynnere eller familier, men erfarne ryttere med hankering for en utfordring, bør gå til Beics Brenin aktivitetssenter i Snowdonia Coed and Brenin Forest. Det er flere svarte stier å prøve, inkludert 30km lange Beast og MBR. Sistnevnte har Cavity-dråpen, som vi bekjemper noen å ri ned uten å skrike med glede.

Ta til vannet rundt Anglesey for en romantisk ferie

Øyen Anglesey har over 200km kystlinje å utforske med mange bortgjemte bukter. Lei et par paddleboards eller en to-persons kajakk, og det vil ikke ta lang tid å finne en hemmelig strekning av stranden du kan ha alt til dere selv. Og hvis du aldri har prøvd kajakk eller stående opp paddleboarding før, vil et par leksjoner med B-Active @ Rhoscolyn eller Psyched Paddleboarding unngå kaldt vann som ødelegger den varme datoen.

Strand deg selv på ormens hode

Hvis du ønsker å komme vekk fra stress og press i hverdagen, går du på en ekspedisjon langs den 1,400 km lange Wales Coast Path, og sørg for å stoppe ved Worm's Head-neset nær Rhossili på Gower Peninsula. Du kan bare komme over til nesen i løpet av en 2½-timers periode rundt lavvann, så sørg for at du kommer tilbake skarp eller ta det rolig og nyt ensomheten mens du venter på tidevannet for å slå igjen til din tjeneste. Hvilken bedre måte å rydde hodet på?

Sykle toppene rundt Abergavenny

Samle dine hardeste vei ridende følgesvenner og stål deg selv for noe bratt bakkearbeid. Abergavenny er en ypperlig base for syklister å utforske South Wales og Brecon Beacons National Park, og det er noen virkelig episke klatrer innen en dags tur. Den mest berømte av dem alle er Tumble på nordsiden av Blorenge-fjellet, og hvis du har lyst til å nå toppmøtet fra en annen vinkel, kjør Tyla klatret opp på vestsiden. Abergavenny Festival of Cycling, som finner sted i juli, har den 160 kilometer lange Iron Mountain-rasen som inkluderer klatring av Tumble og flere andre beryktede stigninger i området. Det er ikke for svakhjertet.

For en sjanse til å oppgradere din motorsykkel, gå inn på Visit Wales konkurranse for å vinne en Colnago C64 sykkel verdt nesten £ 10,000. Skriv inn på visitwales.com

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar