60 år med gode råd fra M & B!

For å feire vårt landemerke 60-årsjubileum denne måneden ser mor og baby ut til fortid og nåtid ...

Vil du vite den beste måten å få barnet til å sove når alt han vil, er å spille? Leter du etter råd om hvordan du oppfordrer barnet til å spise veg eller kur for morgenkvalme?

Hvis du er, er du ikke alene. Mums har latt etter svar på disse spørsmålene og mange flere de siste 60 årene, siden mor og baby først traff kioskene - og sannsynligvis også mye lenger!

Vi har samlet sammen 60 uunnværlige biter av foreldringsråd, en for hvert år vi har blitt publisert. Halvparten av dem er hentet fra våre arkiver, og halvparten er skrevet av dagens toppeksperter. Ting de alle har til felles er at de skal hjelpe deg med å bli den beste mamma du kan være, og ha en lykkelig, sunn baby. Det har vært vårt mål siden vårt aller første problem. Du kan lese alle rådene i mars-spørsmålet, i salg nå, men her er noen av våre favoritter ...

1956

Hver mor vet at følelsen av å komme hjem med baby og innse at hun må klare seg alene med sitt bad, det vasker sin fôring uten hjelp av trente sykepleiere.

1960

Bathtime bør alltid være full av moro. En forelder fortalte oss at hennes barn ville se på seg selv i speilet med all sjampo på hodet i en nydelig skumform. Noen ganger legger mamma litt skum på haken, som et skjegg.

1968

Hva er daddies for? Dette spørsmålet krever forskjellige svar på forskjellige stadier. Først: å jobbe og få penger til hjemmet og maten, og for å hjelpe mumiene til å se etter babyene. For det andre, for å hjelpe mammaen til å lage en baby.

1992

Noen ganger vil babyen din godta ingen, men deg. Det er herlig å vite at babyen din synes du er god, men nok er nok. Selv den mest villige slaven trenger en og annen pause. Ikke bekymre deg hvis dette er hvordan du føler deg, du elsker din baby, du trenger bare en pause!

2008

I de første dyrebare bildene etter fødselen vil du se ut som en veldig, veldig glad person som også bare har blitt kjørt over med en buss - og du vil fortsatt elske dem.

2014

Du er bare halvt til stede, og bruker tid på telefonen, noe som gjør at barnet ditt er mer sannsynlig å opptre. Fokuser på ham, sett bort tid på dagen når du gir total oppmerksomhet til ham, om det er på bussen eller om kvelden. Prøv minst 20 minutter barnledd lek eller chat hver dag.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar