60 sekunder med Marvel's Most Growed Up Superhero

Innholdsfortegnelse:

60 sekunder med Marvel's Most Growed Up Superhero - øVELSER 2023
60 sekunder med Marvel's Most Growed Up Superhero - øVELSER 2023
Anonim

Hvis du har sett Charlie Cox på skjermen før - som Boardwalk EmpireS vennlige IRA mann, for eksempel, eller Theory of EverythingHans elskverdige koretmaster - han sannsynligvis ikke slår deg som den mørke, brooding typen. Men nå er han den feilfulle helten i Marvels nye Våghals TV-serier - og forberede seg på rollen som den London-fødte Cox gikk i full leotard, og slått på barbellene og posene for å lage en kroppsverdi som var advokat / vigilante Matt Murdoch.

Første ting først: Det virker som om hver Marvel-franchise kommer med en skjorte-off-scene. Var det skremmende å vite at du skulle gå opp mot Captain America og Thor?

Vel, Daredevil har ingen supermakt, så det er ikke ut av spørsmålet at han kunne ha mer av en Bruce Lee kroppsbygning. Jeg var omtrent 72kg og ganske tynn kom inn, og produsent Steven DeKnight sa, "Vi ville elske det hvis vi kunne få deg til 175lb [80kg] '. Jeg begynte å spise tonnevis av kylling, brokkoli, søtpotet, ris og pasta. Jeg legger karbohydrater i alle mine protein shakes, så jeg vil ha en protein shake med søtpotet i den. Det er faktisk veldig fint.

Høres ut som om du må ha en veldig god blender. Har Marvel satt deg opp med en trener også?

De satte meg opp med dette treningsstudioet. Jeg følte meg som en liten gutt. Jeg ble introdusert til en trener og først gjorde jeg bare det jeg ble fortalt, men da fikk jeg gradvis en interesse i det. Selv om vi pakket inn for to måneder siden, har jeg holdt det oppe. Jeg liker virkelig prosessen. Hva er en typisk treningsøkt for deg? Jeg gjorde de store kroppsdelene en eller to ganger i uken og deretter en full kropps trening for å holde meg lene. Jeg vil dukke opp, løpe i fem minutter, så gjør bryst- og ryggøvelser, kjør deretter i fem minutter og så videre. Du utvikler en ekte svette, og du vet at du får en stor trening. Jeg måtte slutte å bruke prowleren, men fordi det fikk meg til å kaste opp. Jeg knuller hater det.

Daredevil er også en av Marvels fremste ass-kickers. Hvor mye av det gjorde du egentlig?

Så mye som de ville la meg. Jeg elsker det, men jeg er ikke trent fighter, så teknikken min er ikke strålende. I hver kampsituasjon fant de brikker for meg å gjøre det jeg kunne hente ganske fort, så de ser det bra ut i redigeringen. Min stunt-dobbel Chris var fantastisk, og masken betyr at du kan komme unna med mye, men vi prøvde virkelig å bruke så mye av meg som mulig.

Daredevil virker ganske mørkt i forhold til resten av Marvel Universe …

Det er ment å være mye mørkere. Det er mye blod, og tematisk er det mye mer voksen. I Daredevil-tegneseriene er mange av de berømte serien svært mørke. Jeg tror mange Marvel-fans vil bli begeistret.

OK, det siste spørsmålet: Hva er ditt første tips for en travel mann - en advokat uten supermakt, sier - hvem vil komme i bedre form?

Her er de tingene som hjalp meg. Finn ut først hvilken tid på dagen du trener best på. Jeg kan ikke gå på gym på 5,30. Jeg kan bare ikke. Jeg vil mye hellere gå klokken 22.00. For det andre må du komme gjennom den første uken. Gå forbi punktet der det gjør vondt, og du går som John Wayne fordi du er så sår, og så er du inne. Det siste er at hvis du ikke kan komme ut av huset, gjør noe som sindssyke trene. Jeg legger en av disse DVDene på og det ødelegger meg absolutt. Hvis du bare ser for å få en svette på og miste litt vekt, gjør det to eller tre ganger i uka, og du er gylden.

Daredevil er nå på Netflix

Populært emne