6 vinter fitness mat

1 Wild sopp

Inneholder mer av immunitetsfremmende antioxidant ergothionein enn noen annen mat. De øker også naturlige bakteriefremkallingsceller og øker energi, ifølge en amerikansk rapport.

2 Sild

Bare 25g inneholder din daglige mengde vitamin D, som er bevist å forbedre immuniteten, støtte bein og bidra til å bekjempe vinterblåsen. Omega 3-fettene fremmer også god blodsirkulasjon og reduserer betennelse.

3 epler

Inneholder flavonoid quercetin, som kan hjelpe dem som er utsatt for virus - og det inkluderer idrettsutøvere. De er også rike på løselig fiber og vitamin C.

4 løk

Antioksidanter, spesielt quercetin og svovel, støtter immunsystemet og hjelper leveren å skylle ut toksiner. Løk er også lastet med infeksjonsbekjempende vitamin C og folat, som er nødvendig for å lage nye celler og øke immuniteten.

5 hvitløk

Antifungal, antibakterielle og antivirale egenskaper bekjemper forkjølelse. Hovedkomponenten er allicin, hvis egenskaper er sterkere når pæren blir knust og igjen å stå i ti minutter før matlaging.

6 rødbeter

Løselig fiber bidrar til å senke dårlig kolesterol og fjerne skadelige bakterier. Også blir din wee rød, irrelevant.

Prøv denne hjertelige muskelbyggende pastaen. Den inneholder to av de ovennevnte elementene - sopp og hvitløk - og er perfekt etter en tøff vintertrening.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar