6 måter å ta stress ut av barnets første dag i grunnskolen (for dere begge)

OK, så du vil sannsynligvis ha en rolig sob over det faktum at babyen din nå er en fire år gammel og går ut til storskolen. Men med vår strålende stress-busting guide, kan du i hvert fall glemme å ankomme sent fordi du ikke kunne finne en parkeringsplass og sørge for at den lille skolens første dag går så jevnt som mulig - for begge deler (panda øyne til side).

1. Treffer butikkene sammen

Fra en lunsjboks, til en ryggsekk, til et nytt par smarte svarte sko, er det en god del du må kjøpe før barnet ditt begynner på skolen. Start med å konsultere skolens håndbok eller nettside og lage en liste over alt det lille du trenger. Deretter setter du en dato og handler sammen - la henne ha så mye si som mulig i det du kjøper for å få henne veldig spent. Pass på at du også får barnets uniform i god tid også.LES: 15 PACKED LUNCH IDEAS FOR TODDLERS OG PRE-SCHOOLERS

2. Ha en prøvekjøring hjemme

Alle barna elsker å spille skole hjemme, og det er en fin måte å prep barnet ditt for hva hennes første dag i klasserommet vil bli. Fra pause tider til P.E. klassen, tar sikte på å gjøre dagen som den samme som skoledagen vil være som mulig - du kan ringe skolen og spørre om timeplanen sin på forhånd. Du kan til og med invitere noen av vennene sine rundt for å bli med eller oppmuntre henne til å bære skoleuniformen, så det er enda mer realistisk.

3. Les opp

Det er noen flotte bøker for å hjelpe den lille som lærer om hvilken skole som vil bli. Sjekk ut Skoledagen min, som inneholder et spill og et puslespill på hver side for å hjelpe barnet ditt å lære om de forskjellige tider på skoledagen.LES: SKAL DIN TJENESTER MASTER DE TEN FUNKSJONENE FØR DU STARTER SKOLEN?

4. tur på skolen

Hvis barnets skole tillater deg å tilbringe noen timer rundt i klasseromene og lekeplassen før hennes første dag, så blir hun vant til hva alt ser ut. Hvis det ikke er tid eller skolen ikke oppfordrer dette, ta en titt på fotografier på skolens nettside.

5. Øv reisen

Det er en god ide å prøve ruten din før barnets første dag - og samtidig skal du reise hver dag. Skole trafikk kombinert med rushtid kan bety at reisen vil ta dobbelt så lang tid det skal, så det er verdt å kartlegge en alternativ rute som en ekstra forholdsregel. Å sitte i stillstandstrafikk og vite at barnet ditt blir sent på skolen på sin første dag, vil ikke gjøre noe for stressnivået ditt!LES: SKAL DEG TO ÅR OLDS GÅ TIL SKOLEN?

6. Møt noen klassekamerater

Du kan kanskje allerede kjenne noen av de andre barna som kommer til skolen med den lille, og arrangere en lekedag før året begynner, er en fin måte for dem å bli kjent med hverandre for å gjøre den første dagen mer komfortabel. Hvis dette ikke er mulig, kan du ta med deg barnet til en gruppeaktivitet med barn i samme alder, for eksempel en fortellingsøkt på ditt lokale bibliotek.Er barnet ditt om å begynne på skolen? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar