6 måter å stoppe glorifying Opptatt og begynn å leve i stedet!

Finner du deg selv opptatt hele tiden? Bruk disse 6 måtene å forby glorifisering av opptatt og begynn å leve et mer produktivt liv i stedet!

I dagens verden handler de fleste om å være opptatt på daglig, og til og med hver time. Å ha massevis av ting som skjer på en gang ser ut til å ha blitt en del av status quo, og hva mange mennesker forventer ut av en vanlig dag.

De fleste av oss prøver stadig å jonglere med familien og venner, våre karrierer, hobbyer, lidenskaper og andre daglige ansvarsområder. Å være opptatt, og ofte utmattet, er ganske vanlig i vårt samfunn. Å lære å finne en balanse som fungerer, er noe som mange mennesker sliter med å gjøre. Men mer på det senere.

Forherligelsen av opptatt

I det siste har jeg tenkt på hvordan jeg akkurat skal håndtere å være opptatt på grunn av en bestemt venn av meg, hvem jeg skal ringe Andy. Jeg handler bare om min vits slutt med henne, og det er alt på grunn av hennes besettelse av å være opptatt. Faktum er at nesten hver eneste av våre samtaler handler om hvor utrolig "livlig" hennes liv er.

Dette er omdreiningspunktet til alle samtalene våre, hun starter med den vanlige â € œhi, hvordan har du det? Â € Â og derfra, lansere i en fullstendig liste over hva hun har gjort i de siste 48 timene, og hvor absolutt syltetøy er hennes tidsplan.

På dette punktet føler jeg at jeg kan eksplodere. La meg forklare, dette har ikke vært en spesielt travel måned for henne, som jeg mener at hun bare dekomprimerer med en god venn. Andy har vært på denne måten siden jeg møtte henne for mange år siden, og har obsessivt informert meg om hennes busyness på daglig basis gjennom hele vårt vennskap.

Donâ € ™ t være opptatt bragger!

Det var bare nylig etter en av våre typiske samtaler - hvor hun beskrev hver eneste oppgave hun måtte gjøre innen de neste 24 timene - og deretter fulgt med et Instagram-bilde av seg selv å se på en film med buttered popcorn, skjønte jeg at Andy var en opptatt bragger.

En opptatt bragger er noen som stadig snakker om alt de har på seg i sine liv, men det gjør egentlig ikke så mye. I utgangspunktet er Andy, og andre travle braggers, herliggjort hva det betyr å virkelig være opptatt. Kanskje, det er slik de gjør at de føler seg viktige, eller fyller en usikkerhet. Likevel, i stedet for å virkelig gjøre alle tingene som Andy hele tiden noterer seg, snakker hun bare om dem, hvor mye tid og krefter de vil ta, og til slutt gjør de ikke i det hele tatt, eller veldig bra.

Det er en opptatt bragger. De snakker alle om hva de har på gang, men faktisk gjør de ikke mange trekk. Det blir stadig mer frustrerende for meg, da jeg faktisk er opptatt med mitt eget liv, og prøver å klare en stram tidsplan og få mest mulig ut av min tid. Så jeg har konkludert med at jeg lytter til Andys lange risser om hvor opptatt hun er, og faktisk ser hennes inaktivitet, er kontraproduktivt mot min egen balansehandling. [Les: Guiden for å gjenkjenne og avslutte giftige vennskap og forhold]

6 produktive måter å få tak i på ditt travle liv

I løpet av denne frustrasjonen har jeg kommet opp med seks tips som har hjulpet meg med å se gjennom Andy sine bragging måter, og virkelig håndtere min travle timeplan. Forhåpentligvis kan noen av disse også være nyttige for andre mennesker som faktisk er opptatt driver med tingene.

# 1 Vær produktiv, ikke bare "busy"

Dette er et viktig poeng jeg har lært mens jeg jobbet med Andy. Å være "busy" og å være produktiv er to helt forskjellige ting. Du kan være opptatt med å gjøre en rekke ting som å sjekke Facebook, og skrive deg selv mange lister som du aldri kan lese etterpå, og vil ikke drive deg selv langt lenger i retning av livet ditt, eller mer rett og slett hva som må være ferdig den dagen .

Å være produktiv på den annen side, når du begynner å få virkelige ting gjort, er mye mer gunstig for deg og ditt formål. Dette krever organisasjon, tidsstyring og evnen til å fokusere. Du kan lage en nyttig liste over alle de tingene du trenger for å få gjort og begynne å sjekke dem av en etter en. Ikke kast bort tiden din og snakk om alt du trenger å gjøre, og bare begynn å gjøre det. Også, ved å være produktiv, og ikke bare opptatt, vil du ende opp med å ha mer ledig tid i timeplanen din for å gjøre det du vil. [Les: 12 svært effektive tidsstyringsmetoder for par]

# 2 Slutte å si ja til alt

For å være mer produktiv må du innse at du bare ikke kan gjøre alt. Du må huske at du noen ganger ikke kan ta på hver eneste ting som blir bedt om deg, eller kastet deg. Enten det er på jobb eller hjemme, må du akseptere og forstå at du må si nei til bestemte prosjekter, muligheter, hendelser og bare lære å delegere en oppgave eller to.

Så, hvis du sjefen ber om enda et forslag innen uken, som bare ikke er menneskelig mulig, må du lære å si nei. Vurder hva du realistisk kan gjøre med ressursene du har, og deretter forplikte deg til det fullt ut. Du vil kunne oppnå mer effektive og vellykkede resultater hvis du ikke er så tynn, som vanligvis er mer givende enn å gjøre en hel masse ting med bare middelmådige resultater.

# 3 Prioritere og få det gjort

Vi har alle endeløse ansvarsområder og ting som vi trenger for å bli gjort på en dag.Så etter at du har sluttet å ta på hver eneste ting du spurte om, bør du også begynne å prioritere. Du må avklare hvilke oppgaver og ansvar som har større vekt enn andre.

Når du har bestemt deg for å komme i gang med de viktigste tingene, for å sikre at du fullfører de første. Hvis du sjekker ut alle de store tingene på listen først, vil du føle deg mer oppnådd. Og det er greit hvis noen av de menialiske oppgavene blir presset tilbake en dag, eller to, eller på ubestemt tid. Gjør hva du kan, og gjør det bra.

# 4 Stopp procrastinating

Hvis du må gjøre det, lage en plan og få det gjort. Ikke dra en Andy og snakk om det i flere timer uten noen form for forpliktelse til å faktisk gjøre trekk for å fullføre et bestemt prosjekt eller ansvar.

Hvis det er viktig, bli organisert, og avslutt den. Du vil føle en million ganger bedre å fullføre noe i tide, og vel, enn å fullføre det siste minutt og ikke til det beste av evner.

Procrastinating er spesielt lett i disse dager med de millioner av ting vi kan hevde er viktige som å sjekke e-postmeldinger og meldinger og oppdatere blogger. Men hvis du har et viktig prosjekt å gjøre, må du stille telefonen og lukke e-postene dine. Du må tildele deg riktig tid og plass for å få det ferdig. [Les: 12 trinn for å forandre livet ditt og finne din egen lykke]

# 5 Har sunne vaner

Å være opptatt og produktiv, er mye vanskeligere hvis du ikke tar vare på deg selv. Du må spise sunne matvarer, hydrere, sove godt, få litt trening, og la tankene dine, kropp og sjel komme seg på visse punkter.

Hvis du ignorerer disse essensielle, vil livet virke som en hel del vanskeligere generelt. Ta deg tid til å være frisk. Det tar i utgangspunktet mer innsats, men du vil takke deg selv nedover veien.

# 6 Belønne deg selv

Hvis du har gjort en innsats for å være produktiv og ikke bare "busy", har du stoppet å si ja til hver eneste ting, du har prioritert det du trenger for å bli ferdig, stoppet procrastinating og forbli sunn gjennom alt, så er det på tide å gratulere deg selv og gjøre noe å feire.

Faktum er at folk flest er veldig opptatt, men hvis du har oppnådd noe, bør du ta deg tid til å belønne deg selv for en god jobb! Det er viktig å ta deg tid utenom din tidsplan * Uansett hvor opptatt du er * å anerkjenne hva du har gjort.

Uansett hva en belønning kan være for deg, sørg for å hengi seg. Gå for et godt måltid, kjøp deg selv det nye paret sko, eller lås deg bort for en helg og til slutt ferdig med bokserien du har vært besatt av. Hvis du er konstant for opptatt, og ikke slutte å nyte livet når du kan, så hva er det i det hele tatt? [Les: 12 innsiktsfulle leksjoner som kan hjelpe deg med å få et mye bedre liv]

Stopp å snakke, og begynn å jobbe på en smart måte

Bunnlinjen, er ikke som Andy, og bare forherlig hva det betyr å være opptatt. Hvis du faktisk er opptatt, som mange av oss virkelig er, får du et håndtak på timeplanen din. Det er mulig å være opptatt og produktiv. For å slutte å gjøre alt du blir bedt om, for å begrense fokuset ditt og få alt ferdig. Det er mulig å finne en balanse hvis du er villig til å sette i ekstra innsats, og jobbe på en måte som er smart. [Les: 6 store telltale unnskyldninger som får deg til ingensteds!]

Min siste notat på Andy

Det kan være svært nyttig å lufte til en nær venn hvis du føler deg helt overveldet av ditt kaotiske liv. Men pass på at du ikke bare ranting om ting du bør gjøre, i stedet for å faktisk gjøre fremskritt på å få dem gjort. Ikke skryt av å være opptatt, bruk i stedet noen av disse tipsene for å takle ditt travle liv i en verden som ofte krever mye fra en enkelt person.

[Les: 13 glade ting du trenger for å sikre et lykksalig lykkelig liv!]

Glorifying opptatt er lett, og så viktig og opptatt som det får deg til å virke, kan det stoppe deg fra å nyte eller til og med leve livet ditt. Bruk disse seks måtene til å begynne å være produktiv, og begynn virkelig å leve i stedet!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar