6 måter å holde fokus på treningsstudioet

Hvis du gjør det samme programmets uke i uken ute, blir du kjedelig, og gevinsten din vil platå - som igjen reduserer motivasjonen. Du må fortsette å trene moro og beskatte sentralnervesystemet ellers slipper du bare din tid. Personlig trener Jamie Lloyd (russiankettlebellsuk.com) tilbyr opp seks strategier du kan ansette for å sikre at du går på treningsstudioet, er aldri ensformig.

1. Få et nytt styrke- og kondisjoneringsprogram

Jeg ser ofte at folk gjør de samme programmene i flere måneder. Det kan være noen få som kan tolerere dette, men på grunnlag av min erfaring med hundrevis av klienter gjennom årene, er langsiktige resultater langt bedre når folk skifter seg og har det gøy. Så hvis du fortsatt gjør det samme programmet du startet på baksiden i mørke alder, søk råd fra en proffs for å finne en ny rutine som holder deg på rett spor. Og fortsett å gjøre det jevnlig - hver fjerde til seks uker.

2. Tinker med ditt eksisterende program

Du trenger ikke å revolusjonere treningen en gang i måneden - ofte er det bare å tinker med planen din. Du kan øke volumet betydelig i en treningsøkt eller en hel ukes verdi for en tøff utfordring før de-lasting i den følgende uken. Eller du kan endre treningsvalg eller sett / reps / rest-ordningen fra uke til uke. Variasjonene du kan legge til er begrenset bare av din kreativitet, men det viktigste er at det er litt variasjon. Ellers setter kjedsomhet inn.

3. Buddy opp

Etter min erfaring er de mest vellykkede trenerne i treningen de som trener i grupper eller med en partner. Det kan være fristende å trene med samme person hver gang, men mens konsistens er absolutt en verdifull kvalitet i en treningspartner, ser det ut til at folk i virkeligheten synes å jobbe hardere når de er omringet av nye mennesker. Enten det er fordi det skaper konkurranse eller bare fordi folk ikke vil oppfattes som lat, kan trening med en gruppe fremmede ha stor innflytelse på innsatsen du legger inn - og følelsen du tar bort fra økten. Du vet aldri, du kan nyte det så mye du danner en ny treningstamme.

4. Prøv noe nytt treningsutstyr

Noen treningsentusiaster klager når de går på ferie og finner hotellets treningsstudio ikke så oppdatert som det de pleier å være. Hvis dette skjer, ikke bare shrug og hodet til baren - ta muligheten til å gjøre en annen form for trening. Det vil ikke drepe deg for å bruke din egen kroppsvikt i en uke eller to, og du vil sikkert ikke kaste bort hvis du gjør tabata trening eller intervalltrening i noen dager. Sjansen er at du vil bli sår, og når happy hour kommer rundt senere, vil den fysiske påminnelsen om hardt arbeid få deg til å føle deg bedre om å hengive deg selv.

Og selvfølgelig trenger du ikke å være på ferie for å forandre ting. Du kan bare gå på en ås, eller svømme i åpent vann, eller begrense deg til baren eller dumbbell eller din egen kroppsvekt, eller gjør en uke med rent HIIT-trening. En forandring er like god som en hvile, enten du er hjemme eller i Karibia.

5. Utfordre deg selv.

En av de største feilene jeg ser blant idrettsutøvere, klarer ikke å følge deres fremgang. Det tar bare noen sekunder å skrive ned hva du gjorde i en gitt økt, men av en eller annen grunn, gjør mange ikke. Hvis du ikke kan huske hva du har gjort, hvordan kan du avgjøre om du gjør fremgang mot målet ditt? Og hvis du ikke har noen ide om du kommer overalt, hvordan vil du holde deg interessert?

6. Still inn timeren og gjør AMRAP

Den enkleste måten å bytte ting på. AMRAP står for "så mange runder som mulig" og det er så enkelt - bare sett en timer i fem minutter og gjør så mange, si tyrkiske opptak som du kan før summen lyder. Tidspresset vil skyve deg rett ut av din komfortsone. Ikke vanskelig nok? Hvile i fem minutter og gjør det igjen med en annen utfordrende kroppsøvelse som pull-ups. Og så videre. Jeg lover at du aldri vil kjede deg!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar