6 måter å redusere stressnivåer

Ifølge Stress Management Society, er stress nå den største saken for sykdom i Storbritannia, noe som fører til alt fra søvnløse netter til dårlig helse.

Helse og fitness ekspert, Jamie Lloyd anbefaler tips og triks for å leve et lykkeligere, sunnere og stressfritt liv.

1. Kjør et varmt magnesiumbad

Magnesium er et supermineral som har mange fordeler som vil åpne opp cellene og trekke i nye næringsstoffer og bidrar til å redusere stress. Magnesium bidrar også til å lindre smerter og smerter og reduserer stresskortisol.

2. Kast ut uttaket

Koking fra grunnen kan være en morsom måte å slappe av om kvelden. Prøv å lage noe velsmakende og næringsrik og styre av karri og kinesisk takeaway, disse mangler helsemessige fordeler og inneholder en bølge av MSG som ikke hjelper når du sliter med å sove eller er stresset ut.

3. Clock-out tidlig

Tradisjonell kinesisk medisin sier at 10:30 er den optimale tiden for en full syklus av søvn. Vår kropp går i en reparasjon mellom kl. 10.30 og 2.30. Hvis du fortsatt er våken etter kl. 10.30, begynner kroppen å frigjøre stresshormonet kortisol og legger ekstra stress på deg selv.

4. Meditere mer

Hvis du kaster og setter deg i sengen og bekymrer deg for ditt neste møte eller oppdrag, kan du prøve å stå opp og meditere. Fokus på å puste fra magen din, dette vil bidra til å bringe oppmerksomheten bort fra engstelige tanker.

5. Ikke over stimulere

Hot peppers, alkohol og kaffe vil over stimulere nervesystemet som forårsaker ubalanse i leveren. Dette vil forstyrre din søvn og øke Cortisol nivåene og stresse deg ut. Prøv å spise en banan eller et måltid med brun ris før du går til sengs. Begge inneholder den kjemiske kalt tryptofan som regulerer det gode følelseshormon-serotonin. Serotonin vil fremme følelser av ro, avslapning og søvnighet.

6. drikk opp

Drikke kamille te beroliger dine frynsete nerver og fungerer som en veldig mild beroligende.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar