6 måter å redusere stressnivåer

Innholdsfortegnelse:

6 måter å redusere stressnivåer - øVELSER 2023
6 måter å redusere stressnivåer - øVELSER 2023
Anonim

Ifølge Stress Management Society, er stress nå den største saken for sykdom i Storbritannia, noe som fører til alt fra søvnløse netter til dårlig helse.

Helse og fitness ekspert, Jamie Lloyd anbefaler tips og triks for å leve et lykkeligere, sunnere og stressfritt liv.

1. Kjør et varmt magnesiumbad

Magnesium er et supermineral som har mange fordeler som vil åpne opp cellene og trekke i nye næringsstoffer og bidrar til å redusere stress. Magnesium bidrar også til å lindre smerter og smerter og reduserer stresskortisol.

2. Kast ut uttaket

Koking fra grunnen kan være en morsom måte å slappe av om kvelden. Prøv å lage noe velsmakende og næringsrik og styre av karri og kinesisk takeaway, disse mangler helsemessige fordeler og inneholder en bølge av MSG som ikke hjelper når du sliter med å sove eller er stresset ut.

3. Clock-out tidlig

Tradisjonell kinesisk medisin sier at 10:30 er den optimale tiden for en full syklus av søvn. Vår kropp går i en reparasjon mellom kl. 10.30 og 2.30. Hvis du fortsatt er våken etter kl. 10.30, begynner kroppen å frigjøre stresshormonet kortisol og legger ekstra stress på deg selv.

4. Meditere mer

Hvis du kaster og setter deg i sengen og bekymrer deg for ditt neste møte eller oppdrag, kan du prøve å stå opp og meditere. Fokus på å puste fra magen din, dette vil bidra til å bringe oppmerksomheten bort fra engstelige tanker.

5. Ikke over stimulere

Hot peppers, alkohol og kaffe vil over stimulere nervesystemet som forårsaker ubalanse i leveren. Dette vil forstyrre din søvn og øke Cortisol nivåene og stresse deg ut. Prøv å spise en banan eller et måltid med brun ris før du går til sengs. Begge inneholder den kjemiske kalt tryptofan som regulerer det gode følelseshormon-serotonin. Serotonin vil fremme følelser av ro, avslapning og søvnighet.

6. drikk opp

Drikke kamille te beroliger dine frynsete nerver og fungerer som en veldig mild beroligende.

Populært emne