6 måter å øke sjansene for å ha en rask fødsel

Det er måter du kan øke sjansene dine for å få et raskt arbeid - start treningsregimet nå

Det er en fødsel alle gravide drømmer om - en rask, enkel arbeidskraft etterfulgt av koser med det nyfødte. Ok, så du vil ikke at babyen din skal komme så fort at du ender med å hakke ved siden av M5 for å levere. Men det er noe som er attraktivt for alle gravide kvinner å være stille stille som sier: "OK, det var over i et par timer." I tillegg til å sikte på et personlig beste, jo lengre er du på sykehus, jo mer sannsynlig Du vil bli utmattet, noe som kan føre til inngrep.Lengden på arbeidskraften din avhenger av faktorer utenfor kontrollen din, inkludert styrken av sammentrekninger, brystets form og barnets stilling. Men det er fortsatt ting du kan gjøre for å øke sjansene for at arbeidskraft er mer en sprint enn en maraton.

1. sove godt

Å sove godt kan være en kamp i svangerskapet, men jo mer blikk du får, desto bedre. Å føle seg godt uthvilt før arbeidet vil bety at du har energi for den fysiske opplevelsen som kommer.Ifølge forskere ved Universitetet i California har mødre som har mer enn seks timers søvn en natt en tendens til å ha kortere arbeid."Gjør deg komfortabel ved å ligge på siden med puter mellom beina og under støt," sier Mervi Jokinen, jordmor og talskvinne for Royal College of Midwives. Hvis du liker å sove på ryggen, bruk ekstra puter til å sove halvoppreist og redusere sjansen for halsbrann. '

2. Hold deg aktiv

Å være aktiv under graviditeten, bør hjelpe deg med å få en lettere tid når det gjelder fødsel. Forskning ved Universitetet i Vermont fant at kvinner som trente to til tre ganger i uka hadde kortere arbeid enn kvinner som bodde på sofaen. Hvis du ikke er vant til å trene, starter du med å gå i 15 minutter, to til tre ganger i uken. "Gå fort, men ikke så fort at du ikke kan snakke," sier Elizabeth Kamm, en pre- og postnatal personlig trener.

3. Rekruttere en mamma som fødselsopplæringspartner

Du kan føle deg glad for at du bare har mannen din ved din side i leveringspakken, men forskning ved Universitetet i Toronto i fjor antyder at kontinuerlig støtte fra en medmor kan gjøre arbeidskraft kortere og redusere sannsynligheten for intervensjon. Legg din beste kompis med barn eller din egen mamma inn i blandingen.

Hun vil bare vite hva du går gjennom og være i stand til å trene mentalt når du opplever hvert stadium.

4. Forbered kropp og sinn

Selv om det er naturlig å føle seg nervøs for å føde, kan disse jitterene gjøre prosessen langsommere, ifølge en studie i 2012 som fant en frykt for fødsel kan forlenge arbeidskraft. "Når du er stresset, produserer kroppen din adrenalin, som forstyrrer oksytocin og progesteron - arbeidshormonene - og kan redusere sammentringene dine," forklarer Mervi. 'Nøkkelen er å distrahere deg selv under sammentrekninger. Prøv å lytte til en hypnobirthing-CD fra ca. 32 uker for å forberede en lettere fødsel.

5. Gå på toalettet under arbeidskraft

Etter å ha brukt de siste månedene på å lage toaletteturer hver time, på timen, forventer du at dette skal fortsette. Men når du er i arbeid, kan kraften i kontraktene dine faktisk gjøre det vanskelig å fortelle når du trenger en wee. Det er viktig å ta regelmessige toalettsaker, da de faktisk kunne hjelpe fremgangene.En full blære kan redusere arbeidet ved å trykke på fødselskanalen og hindre babyens nedstigning, forklarer NCT-læreren Barbara Kott. Det kan også gjøre sammentringene dine føles mer smertefulle.

6. Swing de hofter

Mange kvinner beveger seg instinktivt i arbeid, og med god grunn - å være oppreist og mobil kan forkorte det med opptil en time.

Faktisk vil jordemorene oppfordre deg til å holde deg aktiv fordi tyngdekraften hjelper babyens hode ned og komme inn i riktig stilling for fødselen. Pluss vekten av babyen din på livmorhalsen din kan også styrke din sammentrekning. "Når en sammentrekning begynner, pust ut, slipp skuldrene dine for å frigjøre spenninger, og beveg ryggmuskelen din som om du er magedans, hold deg på din partner for støtte," forklarer Barbara.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar