6 måter å forbedre kroppens tillit som ikke trener

Hvis du liker å bygge en bedre kropp Trener er selvsagt her for å hjelpe, men vi vil aldri ha det som hjelper til å bli en hindring og få deg til å føle deg dårlig om kroppen din. Noe som ikke er sagt nesten nok er at lav kroppstillit kan ha en negativ innvirkning på helse, arbeid og relasjoner, og de mest effektive løsningene har ingenting å gjøre med å endre kroppsformen.

Vi spurte Dr. Luke James, lege ved Bupa UK Health Clinics, for å forklare hvordan enkle livsstilsendringer kan gå langt for å redusere trykket vi kan sette på oss selv.

"Vi overser ofte den klare koblingen mellom god hverdag og bedre kropps tillit, sier James. â € œBeing aktiv â € œ som ikke betyr overdoing det â € ™ t er bare en måte å se bedre ut, det har et direkte forhold til vår mentale trivsel. Ja, flytte mer vil hjelpe tone opp de myke biter, men det er også bra for tankene. En grunn til dette er at det frigir en rekke kjemikalier, inkludert serotonin, dopamin og norepinefrin i hjernen. Disse hormonene genererer positive stemninger, øker vår selvtillit og øker vår selvtillit.

"Øvelse" bidrar også til å skifte fokus fra hva kroppen din ser ut til hva den er i stand til å gjøre. Vi ser regelmessig de positive effektene av dette skiftet når treningen foreskrives som en del av en helsevurdering i våre klinikker. Når den følelsesmessige faktoren har kommet inn og mennene setter pris på de gode tingene deres kropp gir dem mulighet til å gjøre, føles en myk bit her eller der mye mindre signifikant.

Men det er ikke bare trening som den gode legen anbefaler. Her er seks flere ting som vil hjelpe.

1. Se på Banter

En bit ribbing er alt bra og bra (og hvem vil være fyren som ikke kan le av seg selv?), Men baksiden er at dette kan slippe inn i å bli overdreven selvkritisk.

"Man kan være selv-deprecating og ofte stryke hverandre, sier James," men føler meg bra betyr ikke å sette deg ned på hvordan du ser, eller en godbit du føler at du ikke bør ha spist.

"Tenk på hvordan du snakker om utseendet ditt og kroppen din. Aktivt skiftende sinnstilstand fra negativ til positiv vil øyeblikkelig ta trykket av og ikke peke moro på venner kan også gi dem et løft.

2. Ta med dine sosiale strømmer

De fleste av oss styrer av skrytefulle mennesker med høy mening av seg selv i den virkelige verden, men vi er alltid så kresne på sosiale medier.

"En sosial media opprydding for å kvitte seg med folket eller kontoene som presenterer en urealistisk versjon av livet, er en fin måte å ta ansvar for, sier James.

3. Feed din tillit

Lav kroppstillit kan gjøre det fristende å prøve et ekstremt, uholdbart kosthold. Bedre å lage små, sunne tillegg til kostholdet ditt, som kan legge opp raskt.

Din fysiske og psykiske helse påvirkes direkte av det du legger inn i kroppen din, forklarer James. "Minor tweaks som å få dine fem om dagen kan gjøre så stor forskjell, og det er ikke så vanskelig å gjøre som du kanskje tror. En rask måte å starte på høyre fot om morgenen er ved å kutte opp en banan eller legge til noen bær til frokostblandingen din.

4. Slå av den

Ah, vår favoritt rette for nesten alt. Noen gode oljeblåser.

Betydningen av en god natts søvn går langt utover bare å øke humøret eller banishing under-eye sirkler. Tilstrekkelig søvn er en viktig del av en sunn livsstil, og kan være til nytte for ditt hjerte, vekt, sinn og mer. Det er enklere å tenke tydelig og optimistisk når du er godt rustet

ANBEFALT: Slik sover bedre

5. Vis takknemlighet hver dag

Ikke alt kommer til å være hunky dory hele tiden, men som de sier, hver skytholding. Og med fokus på at sølvfôr kan gjøre en forskjell.

Studier viser at konsekvent å holde rede på hva du er takknemlig for og å handle på disse følelsene av takknemlighet kan ikke bare gjøre deg lykkeligere, men kan øke immunforsvaret ditt - to viktige faktorer for å sette pris på kroppen din, sier James.

Gjør et bevisst forsøk hver dag for å tilegne en sosial mediepost eller dagbok notat til noe godt. Enten det er en vinn på jobben eller et godt velkommen hjem fra barna, har en daglig rekord, at du kan visualisere alle de flotte greiene.

6. Fokus på dine eiendeler

Selv om du er helt fornøyd med kroppen din (og vi håper du er), satser vi på at det ikke er ditt eneste gode poeng, heller ikke.

"Ta en helhetlig tilnærming til hvordan du tenker på deg selv," sier James. Det er viktig å fokusere på fysiske og personlige eiendeler for å ha en balansert utsikt. Hva er de positive tingene du kan si om deg selv? Liste dem. Dette er dine eiendeler, og du bør huske og feire dem

Bupa's helse vurderinger inkluderer livsstilscoaching som kan bidra til å bygge en positiv utsikt. Prisene starter på £ 180 / år. Besøk bupa.co.uk/health-evalueringer

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar