6 måter å nyte julen når du er gravid

Bump pluss festlig ånd? Helt gjør-stand. Velkommen til gravid julen

Det er den mest fantastiske tiden på året - spesielt hvis du er gravid. Bare tenk, den svette sesongen er vel og virkelig borte (vel, ganske mye ... forvirret deg, hormoner) og du kan omfavne bump vennlig strikker og gode gamle Uggs. Du kan definitivt nyte julen så mye som du alltid har. I stedet for å tenke på hva som er av menyen, gi din festlige periode en makeover med disse mum-to-be tweaks.

Hva du kan spise når du er gravid i julen

Ja, du vil kanskje hoppe for mye boblende og den Brie på julebordet ditt, men det betyr ikke at du smekker på OJ og crisps (selv om det betyr at du gjør det også).

Hunt ned elderflower hjertelige og vegetariske canapés

Kjør ned noen deilige elderflower hjertelig og hagle de vegetariske kanapéene eller de der kjøttet er tilberedt gjennom. Klikk her for å finne ut hva du kan og ikke kan spise i svangerskapet.

Gjør endringer i ditt sosiale liv

I fjor festlig sammen med jentene kan ha skjedd over for mye vin, så hvis du ikke har energi til å treffe dansegulv på samme måte, foreslå noe annet.

Tenk et middagsselskap, utstilling, julemarkeds tur, søndagsteg eller til og med en matlagingskurs hvor du får nyte din innsats etterpå.

Start nye tradisjoner

Neste jul, du har en baby (* spente squeal *), men det betyr ikke at du må vente på å begynne med noen familietradisjoner.

Enten du kjøper en ny dekorasjon, ser på en bestemt film på julaften eller kjører rundt for å sjekke ut den lokale konkurransen i huslys, merk sesongen med noe nytt.

Vær shopping smart

Hvilken bedre unnskyldning har du å sitte i Costa med en kake mens partneren din tar retninger på mat og gavebutikk?

Enda bedre, ha det på nettet - de fleste supermarkeder har åpnet sine festlige slots allerede, og de blir snappet opp veldig fort, så gå, gå og gå.

Kanal de følelsene

"Tis sesongen for noen alvorlig soppete TV og filmer - vi sprer oss allerede for Downton Abbey Julespesial.

Så unn deg de hormonene med en boks med Maltesers, snuggly quilt og cry fest. Ah, det er bedre.

Delegere som en proff

Spesielt hvis du føler deg fortrolig, er det nå på tide å ta vare på deg selv - og hvis det betyr at du spør etter slektninger til å ta med en tallerken hver til julebordsmiddag eller partneren din for å løsne trelysene fordi du er knust, så vær så snill.

Du vokser en baby der inne, vet du ikke? God jul!

Hva er jules graviditetstips? Gi oss beskjed nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar