6 Videogame Heroes to Fitness Inspiration From

Kratos, Gud av krig

Gamingens slemeste mann / gud virker ikke: han går i krig. Nærmere bestemt forblir han i form via en kombinasjon av å åpne uforklarlige tunge dører, skyve rundt uforklarlig plasserte vevhåndtakene ... og, selvfølgelig, rive hele pantheons av mindre guddommelig lemmer fra lemmer.

Få utseendet: Ingen blader av kaos til hånden? Kamptovene jobber med de samme muskelgruppene med like rasende intensitet. Gjør 30 sekunder med slam, hvil i 30 sekunder, og gjenta i 10 minutter.

Solid Snake, Metal Gear Solid

Ja, Raiden er mer, uh, * lithe *, men for aspirerende gammeldags fitness er det ikke noe annet valg. I en alder søker de fleste menn mobilitetskuterkataloger, Snake (Snake? Snaaaake!) Er fortsatt dangling off ledges og snapping nakke med de beste av dem.

Få utseendet: Ingen plass til å trene din krypende? Arbeid kroppsawgen i stedet: ta plankposisjonen med føttene på en teatowel, trykk deretter underarmerne for å skyve bakover og fremover. Ja, som en sag.

Ryu, Street Fighter V

Han har alltid hatt armene - seriøst, at karate gi virkelig burde ha ermer - men det er den skjorteløse versjonen av Ryu tilgjengelig med pre-orders av Street Fighter femte iterasjon (allerede døpt 'Hot Ryu' av fans) at ansatsuken-mesteren virkelig kommer inn i hans egen. Det skjegget! De abs! Det rynker! Den støyen du bare hørte var Vega gråt.

Få utseendet: Ryu frowns på treningssentre. Perfekt form for sitt klassiske over-skulderkast med uchi-mata-pressen - i utgangspunktet, som den vanlige versjonen, men med ett ben i luften. Det vil fungere som kjerne, balanse og armer.

Nathan Drake, uncharted

Det oppnåelige ansiktet / legemet av videospillet heroisme, Drake er en Indiana Jones for parkourgenerasjonen, og fortsetter i vanskeligheter med ingenting mer enn hans wits, fingerspender og strålende fem-o-klokke stubbe. Bevisst, hvis du trengte det, at du * kan * trekke av ubehagelige jeans med en ratty jumper: like lenge du har CGI benstrukturen til en ung Clark Gable.

Få utseendet: Hopping, klamring og klatring er slags Drakes ting. Øv alle tre med demon burpee, oppfunnet av Demon Drills 'Ryan Ford: den kombinerer et hopp, pullup og klatre.

Kapteinpris, Call of Duty

Han er ikke så regelmessig-skjorteløs som de andre mennene på denne listen, men CODs manligste soldat utgjør det på alle andre mulige måter - fra fullstendig hensynsløshet mot farens største bart i videospillets historie. Eller for å si det på en annen måte: Når du avslutter tredje verdenskrig to uker etter å ha rømt fra et halvt tiår i en gulag, bryr du deg ikke om du har en seks-pakke.

Få utseendet: Lange lastede marsjer er nøkkelen til SAS utholdenhet: Chuck et par ekstra bøker i vesken din på vei til jobb for oppgraderingsversjonen.

Mike Haggar, Final Fight

En typisk dags arbeid for borgmesteren i Metro City går noe slikt: Ta opp på papirarbeid, ta telefonsamtaler fra Mad Gear Gang, slipp løs helvete på alle (og deres bil). Ja, det hjelper at han er en eks-wrestler, men når du er sterk nok til å slå gjennom en oljebeholder og kan fikse dine egne knivsår ved å spise kylling ut av en kasse, er det definisjonen av funksjonell kondisjon.

Få utseendet: Med mindre du kan svinge en jobb i en scrapyard, kommer ingen til å takke deg for at du tok en lengde ledningsslang til deres Chevy. Få aggresjonen din ut med sledgehammer svinger og et stort dekk i stedet: 5 sett med 10 hver arm vil bygge haj-piledriving styrke.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar