6 topptips for å forebygge sykdom om vinteren

Din lille vil sannsynligvis ikke komme gjennom vinteren uten å ta en feil, men du kan begrense tiden han er under været ...

Hold windows åpne

Det kan virke rart å åpne vinduer når temperaturen faller, men som helsebesøkende Melissa Kerr forklarer, er det viktig å holde huset godt ventilert om vinteren.

En gjennombrudd bidrar til å fjerne bakteriene som sprøyter ut under nysing og hosting, sier hun.

Og som den optimale varmen for babyer er bare 18 ℃, ikke bli fristet til å gjøre hjemmet ditt for toasty. 'Når huset blir varmt, begynner en baby slemmembraner å tørke ut,' forklarer Melissa. 'Disse fungerer som en fôr i kroppen vår og beskytter oss mot bakterier. Hvis de tørker ut, fungerer de ikke så godt. 'Vri oppvarming til 18 ° C og sett en bolle med kaldt vann på eller i nærheten av radiatorene dine. Når vannet fordampes, vil det bidra til å sette fuktighet tilbake i luften.

Sjekk vaksinasjoner er oppdatert

Barn må vaksineres om to, tre og fire måneder og igjen mellom 12-13 måneder. Ved å fullføre denne fulle serien med immuniseringer, holder du den lille fra en rekke alvorlige barndomssykdommer, inkludert difteri, tetanus, kikhoste, polio, Hib, meningitt C, rotavirus, lungebetennelse, meslinger, kusma og rubella.

Mens du bør motta et brev fra legen dins kirurgi som råder deg til å gjøre en avtale, er det verdt å holde øye med din dagbok for å sikre at de skjer til rett tid. Bruk babyens røde helsebok som veiledning og ta det med på avtalen - sykepleieren må signere den og registrere batchnummerene til jabene. Les om babyens immuniseringskalender her.

Få litt solskinn hver dag (hvis du kan)

Et sunt immunsystem er nøkkelen til at babyen din bekjemper eventuelle bugs han plukker opp. - For å være sunn og for at systemet skal kunne kjøre på et optimalt nivå, trenger babyer de riktige mengdene vitaminer og mineraler, sier Melissa. "Hvis de er mangelfulle i noen, har det en innvirkning på deres immunforsvar. En av de viktigste vitaminene er vitamin D, som sollys gir. 'Om vinteren, når solen er svakere, har D-vitaminene en tendens til å falle. For å øke dem, prøv å tilbringe 20 minutter ute i sollyset mellom klokken 11 og 15 med babyen din.

Om vinteren, når solen er svakere, prøv å tilbringe 20 minutter ute i sollyset mellom klokken 11 og 15 med babyen din

NHS anbefaler også babyer mellom seks måneder og fem år å ta en vitamindråpe som inneholder vitaminer A, D og E. Babyer som er matet spedbarnsformel, trenger ikke vitamindråper med mindre de får mindre enn 500 ml spedbarnsformel om dagen, som Disse produktene er forsterket med D-vitamin. Hvis du ammer og du ikke tok vitamin D-kosttilskudd under graviditet, kan du bli bedt om å gi babyen din dråper som inneholder vitamin D fra en måned gammel.

Hold hendene og overflatene virusfrie

Vaskehender og tørke ned overflater bør bli andre natur om vinteren for å redusere overføring av bakterier.

"Viruset som kalles RSV, som forårsaker bronkiolit og lungebetennelse, kan leve på huden din i 30 minutter, sier helsepersonell Karen Afford. 'Og på en overflate, som en kjøkkenbord eller et håndkle, i opptil fem timer. Så tørk overflater ned, vask hendene regelmessig og minimer bruken av håndklær for å tørke hendene. 'Det er også verdt å tørke ned barnestoler og bord når du er ute i offentlige rom.

Begrens dummy bruk

Studier har vist at barn som bruker dummier, kan være mer utsatt for øreinfeksjoner. «En teori er at hvis de bruker dummier i et miljø som et barnehage, sammen med andre barn, er det større sjanse for at bakterier kommer inn på dummien og overfører til barnet,» sier Anne Schilder, forskningsprofessor og professor i pediatrisk otorhinolaryngologi ved den kongelige nasjonale halsen, nese og ørehospitalet. Det er også en teori om at suging kan ha en negativ effekt på et barns øre-trykk, selv om begrensning av bruk av en dummy kan ta litt utholdenhet. Du kan sørge for at barnets dummy forblir sterilt mens du er ute med Miltons bærbare dummysterilisator.

"Når mucus blir spist, kan bakteriene det inneholde, bli svelget, slik at bakterier kan komme inn."

Begrens neseplukking hvis du kan

Det enkleste stedet for bakterier å komme inn i babyens system er gjennom munnen og øynene. Så det er et problem når en eldre baby plukker nesen og legger fingrene i munnen. "Slimet i nesen feller bakterier og stopper det fra å smitte oss," sier Melissa. "Når slim blir spist, kan bakteriene inneholde det, slik at bakterier kan komme inn." Forklare til en smårolling at disse bogiene er fulle av ting som kan få ham til å føle seg dårlig, vil vanligvis kutte ned på neseplukking.

Hvis du har en pjokk og en baby, oppfordrer ditt eldre barn til å kysse barnet på toppen av hodet, i stedet for på ansiktet, for å redusere spredningen av noen bakterier - spesielt hvis han har en rennende nese.

Gi babyen din god helse

Hvis babyen din har startet på faststoffer, prøv disse vinterens immunforsterkere, sier Sarah Green, Vice Chair of The British Association for Applied Nutrition and Nutritional Therapy ...

Hjemmelaget eplesaus med kanel

Pektin i epler bidrar til å beskytte formen på babyens tarm, og sørger for at fordøyelsessystemet fungerer godt. Og kanel er antimikrobielt, noe som betyr at det hjelper babyen til å kjempe mot dumgy bakterier. Det er den sjeldne kombinasjonen av sunn og søt, så lenge du ikke legger til sukker.

Hjemmelaget kyllingelager

Smør en organisk kyllingekroppe, bein og alle i 4-12 timer (jo lengre desto bedre). Fortsett å legge til mer vann, slik at det ikke kokes tørt. Du vil ende opp med en tykk, geléaktig stamme full av kollagen, noe som bidrar til å styrke babyens fordøyelsesceller. God tarmhelse er grunnlaget for et sunt immunsystem.

Pureed gulrot og avokado

Gulrøtter er en stor kilde til vitamin A, viktig for å øke slimhinner som bidrar til å beskytte mot bakterier. Vitamin A er fettløselig, slik at det blandes gulrot med avokado - som naturlig inneholder gode fettstoffer - hjelper babyen til å absorbere mer godhet.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar