6 tips fra Ronaldo dokumentar for å hjelpe deg med å bli revet

Ikke siden Eric Cantona-turneringene hadde Manchester United sett en spiller med en slik selvsikkerhet. Da han signerte fra Sporting Lisbon i 2003, fortalte den 18 årige Cristiano Ronaldo sine lagkamerater at han skulle bli den beste spilleren i verden. Spol fremover 12 år og tre Ballons d'Ors senere, har profetien blitt oppfylt. Men som alle vet, det er mer til suksess enn bare talent, og i tilfelle av denne engangsspirerte vingen er det det harde arbeidet han satte inn på treningsstudioet som gjorde at han kunne bli den kraftige målmåleren vi ser i dag.

ANBEFALT: Cristiano Ronaldo Intervju - "Jeg trenger egentlig mine Haters"

Her er de seks tingene vi lærte fra denne uken Ronaldo dokumentar som kan hjelpe oss med å komme i form som CR7 selv.

1. sove som en champ

En god natts kip er viktig for alle, ikke minst en mann som står øverst på sin handel. Ser solen ut som hans automatiske persienner stiger, forbereder Ronaldo for en annen dag. Han sier spesielt at han legger seg tidlig for å la sine muskler og sinn komme til å gjenopprette, noe som betyr at du sannsynligvis bør også (forutsatt at du vil være god til det du gjør).

2. Bland det opp

Ser Ronaldo casual spasertur mot sin undervanns aqua sykkel, vi ser en annen streng til treningsbuen hans. Tildelt, de fleste av oss vil ikke ha luksusen til et oppvarmet innendørsbasseng med en nedsenket spin-sykkel, men vi kan fortsatt bruke sin logikk til egne treningsøkter: bland det opp. Unngå å sitte fast i et treningsrom med litt variasjon: gå for en svømmetur, gjør litt yoga, prøv en parkour-klasse. Å holde øvelsen interessant er ikke bare målrettet mot alle områder i kroppen din, men hjelper deg å holde motivasjon.

3. Få en treningspartner

"Press-up med sønnen din på ryggen" er nok en øvelse de fleste av oss ikke er kjent med. I en av de mer hjerteoppvarmende scenene fungerer Real Madrid heltens sønn som både støtte og økt vekt, og hjelper sin berømte far å grave den litt dypere. Å jobbe sammen med noen kan være ganske stimulerende da den vennlige konkurransen vil hjelpe deg å holde motivasjon.

4. Spis rent

Opprettholde en slik fin Ronaldo-esque fettle krever mer enn bare å løfte vekter og knuse hjerte. Han tilskriver mye av hans fysiske suksess til et sunt kosthold. Fueling kroppen din med riktig mat er like viktig som trening, om ikke viktigere. Et høyt inntak av rene proteiner (som kylling, fisk og magert biff), komplekse karbohydrater (som søtpotet), og rikelig med frukt og grønnsaker vil hjelpe deg med energi for både arbeid og treningsstudio.

5. Tren deg når du får sjansen

Hvis en mann som skyter ukentlig annonsering, signerer hundrevis av autografer og jets rundt om i verden for å samle priser, kan hele tiden finne tid å trene, så kan du. Hvis du ikke kan bry deg om treningsstudioet etter en lang dag, hvorfor ikke trene på rommet ditt? Et tomanns-kvadratmeter areal er nok for en god kjerne-trening. Gjør dette til en rutine som til slutt vil bli en vane.

6. Ta det enkelt

Å si venner og familie er ekstremt viktig for Ronaldo er en massiv underdrivelse. Sjelden går mange øyeblikk i filmen uten sine kjære i nærheten; Kjærlig omfavnelse med sønnen hans er en konstant funksjon, sammen med å narre med sin eldre bror og den farlige bånd han har med agent Jorge Mendes, som alle gir normalitet til en ellers frenzied tidsplan. Trening og opprettholding er viktig, men avslappende og nytelse av livet vil holde deg frisk mentalt og fysisk, så tilbringe fritiden klokt og med de som er viktige.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar