6 ting å gjøre når du finner ut din mann er gay

Har du nettopp funnet ut at kjæresten din er homofil? Her er 6 svært viktige ting å huske på når mannen bestemmer seg for å komme ut av skapet.

Mislykkede forhold skje med det beste av oss. Vi vet alle hvordan historien går. Du har vært dating i flere måneder, eller til og med år, og ting er gode. Kanskje du allerede har sagt "Jeg elsker deg" og / eller har flyttet sammen, og du kan til og med se ekteskap i nær fremtid.

Og så er det en boom!

Tilsynelatende ut av det blåser noe. Kjæresten din begynner sakte å trekke seg bort fra deg. For det første er det en nedgang i fysisk hengivenhet, og aktiviteten i soverommet reduseres til et minimum eller ingenting. Din honning kan også bli følelsesmessig fjern, uvillig til å dele ting med deg likte han pleide å.

Hvis dette har skjedd eller skjer for øyeblikket, tror du sannsynligvis at kjæresten din er sur på deg for noe du har gjort, har problemer på jobben eller i skolen, eller har sett en annen jente.

Selvfølgelig kan noen av disse mulighetene være sanne, men det er en annen mulighet du kanskje ikke har vurdert. I nær fremtid kan kjæresten din gi deg en hemmelighet som vil ende opp med å fortelle forholdet ditt - nærmere bestemt kan han gjøre den sjokkerende bekjennelsen at han er homofil.

[Les: 20 nesten sikker på at kjæresten din er homofil!]

Hva å gjøre når du finner ut din kjæreste eller mann er homofil

Dette kan komme som en overraskelse, spesielt hvis han virket veldig fysisk tiltrukket av deg før. Noen gutter oppdager imidlertid ikke at de er homofile før de har hatt forhold til en eller flere kvinner, eller etter en seksuell opplevelse med en annen mann.

Denne realiseringen skjedde sannsynligvis ikke for ham over natten, heller. Det er mer sannsynlig at han regnet ut dette minst adskillige uker tilbake, men sliter med å finne en måte å fortelle deg som ikke ville bryte hjertet ditt.

På den annen side kan noen gutter i noen tilfeller vite at de er homofile hele tiden, men tror at de kan "slå seg rett" ved å gå ut med en vakker jente, eller det er veldig bra å late som å være i jenter i For å passe inn i samfunnet, men til slutt bli lei av å gjøre det.

Å håndtere åpenbaringen

Uansett årsaken til at du hører dette for første gang, kan det være noen ting du ikke må gjøre etter at han gjør sin bekjennelse, uansett hvor opprørt du er, og det er noen ting du bør gjøre også .

Innse at mens dette uten tvil er en vanskelig og sjokkerende tid for deg, er det også for ham. Ikke bare må han innrømme at han har en seksuell orientering som fortsatt ikke er universelt akseptert. Han må innrømme dette til noen han har delt livet med for mye tid, noen han fortsatt sannsynligvis bryr seg veldig og ønsker å se lykkelig.

6 trinn for å håndtere å bli kjent med mannen din er homofil

Hvis du vil gjøre overgangen ut av et romantisk forhold så enkelt som mulig for dere begge, samtidig som du opprettholder sjansen for å forbli venner når du går videre med resten av livet, følg rådene nedenfor.

# 1 Vær støttende

Gjenkjenne det som forteller deg at han er homofil, har vært vanskelig for kjæresten din, og bekjemper noen anstrengelser for å fly til et raseri. Du kan føle at du har kastet bort tonnevis av tid i et ubrukbart forhold, men ingenting er ubrukelig hvis du er i stand til å lære noe av det, og selv om du ikke vil sette pris på denne situasjonen nå, er det den slags erfaring som vil hjelpe deg vokse som en person.

Pluss, selv om du absolutt ikke ville vurdere denne en av dem, har du sannsynligvis hatt mange gode tider sammen som et par, sammen med den vanlige biten dårlig.

Under ingen omstendigheter bør du prøve å få kjæresten din til å føle seg skyldig til enhver tid bortkastet, da han er like mye offer som her. Tross alt skjønte han heller ikke at han ikke var tiltrukket av kvinner, eller følte av en eller annen grunn at det var nødvendig å tvinge seg til å være.

Hvis du tilfeldigvis har tro, religiøse eller ellers, som ikke støtter homoseksualitet, må du holde dem til deg selv i stedet for å bruke denne hendelsen som en mulighet til å lære ham en "moral" -lesning. Å være homofil er noe han ikke kan endre, uansett om du godtar det.

# 2 Ikke klandre deg selv

Mens du ikke må slå ut og klandre ham for å sette deg i denne situasjonen, bør du heller ikke klandre deg selv. Uansett hvor mye vekt du mistet, hvor mange bursdag overraskelser du drømte opp, eller hvor mange romantiske middager du kokte for ham, ville han fortsatt være homofil. Hans seksuelle orientering handler om ham, og har ingenting å gjøre med det du gjorde eller ikke gjorde.

Hvis du er rett, ville det ikke være noe hvor mye en annen kvinne prøvde å tøffe deg - du ville fortsatt ikke være interessert, ikke sant? Du må godta at det samme gjelder for ham i forhold til deg, og slutte å fokusere på hva du kunne ha gjort annerledes for å "redde" forholdet.

# 3 Snakk med venner og familie

En oppbrudd er alltid en vanskelig ting å gå gjennom, spesielt hvis det skjer på denne måten, men støtten til vennene dine og familie vil hjelpe deg mye når du helbreder.Hvis du og din tidligere elsker skje med å dele mange av de samme vennene, og han vil ikke at de skal vite at han er homofil ennå, betro til venner som ikke kjenner ham, og vær vage for en liten stund når din gjensidig venner spør hvorfor de to av dere brøt opp.

Han kan ikke forvente deg å holde dette en hemmelighet for alltid, skjønt. Når du har gitt ham noen uker til å tilpasse seg sin nye status, er du velkommen til å gi de som du er i nærheten, med mer detalj på splittet. Hvis han begynner å gå ut med andre menn, vil folk han kjenner, finne ut om hans sanne preferanser uansett.

# 4 Ikke tilbud å sette ham opp med menn

På grunn av å ikke vite hva annet å si, eller ønsker å holde deg i denne fyrens gode nåde, kan du bli fristet til å prøve å sette ham opp med andre menn. Det er imidlertid ikke det samme som å sette opp en kvinnelig pal, men å sette opp en snart-å-være-eks, uansett hvilket kjønn de nå er i, og enhver matchmaking du forsøker å gjøre, vil bare ende opp med å være vanskelig og pinlig for to av dere

Videre, hvis du skjønner at du ikke er klar til å se ham, daterer en fyr etter at det er innført innføringer, kan du føle deg fristet til å sabotere et spirende forhold som ikke ville være rettferdig mot ham.

# 5 Ikke prøv å skifte seg

Under sjokkens tilstand vil du først føle at han har spilt sin hemmelighet, kanskje du tror at han bare går gjennom en midlertidig fase, og at du kan "overbevise" ham * med andre ord, be og be med ham * å gå tilbake til hans sanser.

Dessverre er sjansene for at treningen er lav. Hvis han gikk gjennom bryet med å bekjenne denne informasjonen til deg, er han sannsynlig sikker på at det er sant. Uansett hva du gjør, er du ikke enig i eller tilbyr for å opprettholde et forhold av sosiale årsaker. Din lykke er verdt mer enn det, og du vil aldri finne din ekte sjelevenn hvis du fortsetter å late som om det er han.

# 6 Ikke kutt ham ut av livet ditt helt

Hvis du er sint eller trist, eller bare føler deg ubehagelig rundt din nåværende kjæreste, ta litt tid vekk fra ham for å behandle dine følelser, men ikke kut linjene for kommunikasjon for alltid. Selv om han har oppdaget at han foretrekker å ikke være intim med kvinner, må du to være kompatibel på noen måter hvis du var i stand til å bli sammen så lenge.

Derfor bør du prøve å opprettholde minst en tilfeldig forbindelse. Hvis han ikke svarer på dine sporadiske vennlige samtaler eller meldinger, og ikke synes å bry seg om å bevare bånd, fortsett å prøve så ofte - han er sannsynligvis flau over hva som gikk ned og kan komme seg rundt.

Selvfølgelig er det et par unntak for viktigheten av å holde kontakten. Hvis han er rett og slett ubehagelig for deg, eller eksplisitt forteller deg å slutte å snakke med ham, så slette du nummeret ditt fra telefonen din.

Mens din signifikante andre innrømmer at han er homofil, kan virke som enden av verden, er det egentlig ikke det. Du kan føle deg ganske dumbfounded for en stund, som om hele verden har gått oppe, og hvis du ser ham med en fyr romantisk, vil det sannsynligvis skade deg litt. Ikke bekymre deg selv, disse følelsene vil passere.

I løpet av noen få måneder, som med alle sammenbrudd, kommer du over stikket og vil kunne se tilbake med kjærlighet på de gode tider, i motsetning til å bo på den bitre enden. Til slutt vil du være takknemlig for at han lar deg gå, siden du nå kan finne noen som vil elske hver eneste bit av deg.

Disse 6 trinnene for å håndtere kjennskap til mannen din er homofile, ikke det enkleste å følge, spesielt når du føler deg bitter og utro, men du må huske at han også føles like forvirret som du er.

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar