6 ting å gjøre nå, du vet at du er gravid (men kan ikke fortelle noen ennå)

Du er gravid! Å, unnskyld. * Whispers * Prøv vår runde opp måter for deg og din partner for å nyte den tidlige graviditetshush-perioden

Du kan bli fristet til å rope graviditetsnyheter fra hustakene. Kanskje send en runde-robin-epost til hele firmaet. Og absolutt tweet # YES! VI GJORDE DET!

Men hvis du vil fortsette å snakke om nyhetene dine til 12-ukers skanning, kan du og din partner fortsatt ha det gøy med den kunnskapen du noensinne ikke kjenner til. Og det kan være en veldig god mulighet for noen TLC-relasjoner.

1. Utvikle en hemmelig kode

Vitser er alle en del av det morsomme i Coupledom (vi ville føle seg dårlige hvis vi ikke var så glade for deg), så legg til mer nå, du har denne store hemmeligheten. Du er klar til å forlate det festen etter en halv time - gni øreproppen. Gni hans ørefli! Du ringer for å minne ham om graviditetsavtalen din - bruk kodeordene 'Ikea-tur'. Hvem elsker ikke flatbelagte møbler, tross alt?

2. Bli romantisk

Tekst hverandre søte meldinger, email ham med 'hvordan du føler' oppdateringer, og la søte Post-Its rundt huset. Det er ingen skade i å være litt romantisk før babyen din kommer. Tross alt vil det ikke være lenge før de Post-Its si "Ikke forstyrr!"

3. Nyt matlaging sammen

I stedet for å beklage det faktum at du ikke lenger kan mage sin fredag ​​kveld, spag bolle eller ikke kan få nok av gelé, unn deg dine ønsker eller nye aversjoner ved å spille Mesterkokk sammen og skape nye retter.

4. Se på DVDer og ha en dyne dag

Hvis det var noen unnskyldning å ta dyne inn i stuen og se en hel serie av Game of Thrones/jenter/En født hvert minutt, det var det.

Du er sliten, kan ikke føles bra, og vil bare hvile. Rustle opp litt hjemmelaget popcorn og lim deg til sofaen.

5. Count ned ukene til fødselen

Avkryssing av ukene til 12-ukers skanning er ikke for alle. Men hvis du er glad i å telle ned, gjør det gøy med en e-postvarsling du kan både få eller bruke alfabetmagneter på kjøleskapet.

6. Gled deg over graviditetsvennlige datoer

Sentmiddager og klesøkter er sannsynligvis ikke på din ønskeliste akkurat nå, så bruk sjansen til å prøve noe nytt sammen og skape en annen slags kvalitet par tid. Enhver unnskyldning for å trekke ham til den mid-afternoon chick flick marathon ...

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar