6 ting jeg lærte å få kjørt, ble analysert på Saucony Stride Lab

Mange spesialkjørende butikker tilbyr nå ganganalyse - en typisk gratis tjeneste som nøye undersøker en løperes føtter når de løper for å finne ut hvor høyt deres bue er og hvor mye de prater. Sluttpunktet er en anbefaling for en type løpesko.

Det er imidlertid et steg opp fra det som ser på foten og knærne og trunk og hofter. Det er det som kjører merkevaren Saucony i sin gratis Stride Lab - en tredemølle og tre kameraoppsett som stopper i spesialforretninger over hele Storbritannia og Irland (du kan se tidsplanen ved å registrere deg på stridelab.co.uk).

Sikkert, sluttresultatet er en anbefaling for en type (Saucony) løpesko, men selv om du ikke har tenkt å oppgradere ditt nåværende par, vil jeg satse på at du får noen nyttige råd etter en 45 minutters økt med en av Sauconyks tekniske representanter. Jeg gjorde det sikkert, spesielt ettersom jeg nettopp hadde tatt opp å kjøre etter at jeg ble enige om å kjøre Royal Parks Half Marathon i oktober. Her er det jeg lærte.

1. Hip Drop er et av de vanligste problemene som Stride Lab ser

Dette er trolig den største grunnen til å velge et besøk til Stride Lab over fotfokuserte versjoner av ganganalyse - det vil få problemer høyere opp i kroppen som enkeltkamera-tjenester kan gå glipp av. Fjerning av hofter kan føre til problemer med å utvikle seg andre steder fordi andre deler av kroppen din kompenserer for det arbeidet som de svake hofte musklene og kjernen ikke gjør.

Kjernearbeidet løser dette problemet - og det kjører kjerne, ikke seks-pack abs-kjerne - selv om korsstrening generelt vil bidra til å unngå dette problemet.

ANBEFALT: Styrketrening for løpere

2. Nesten alle løpere bør prøve litt yoga, pilates eller litt strekk - inkludert meg

Mens jeg ikke viste hip drop - en jobb på Trener Det innebærer mye aktivitet og kjernearbeid gjør ikke vondt - min representant anbefalte å ta opp noe som gjør meg litt mer fleksibel. Det er fordi utvidelsen gjennom hip-regionen min er "litt begrenset". I hovedsak bøyer jeg knæret på bakre beinet tidlig, mangler en ekstra bit kjøring på hvert trinn.

3. Jeg ble fortalt, på den fineste mulige måten, at jeg ikke visste hvordan jeg skulle kjøre

Hver økt begynner med en rask Q & A for å oppdage mer om din erfaring som løper og rutine (mer om det senere) for å hjelpe til med å tolke bildene som er tatt på tredemølle. Dette hjalp min ekspert forklare hvorfor jeg landet litt stivt på mine hæler. Tilsynelatende, fordi kroppen min var ny til å løpe, hadde det ikke fungert den mer effektive måten å lande - men, men det vil.

Min mindre veldedige kollega hadde en alternativ forklaring - jeg vet ikke hvordan jeg skal kjøre ennå.

4. Du kan trenge en mer polstrede sko hvis du kjører om kvelden

En annen av Stride Lab-spørsmålene spør når du går (morgen, lunsj eller kveld) fordi folk som kjører om kvelden pleier å være mer slitne, slik at deres form lider. Derfor kan de dra nytte av sko med ekstra pute.

5. Jeg har fryktede kalver takket være sykling

Jeg fortalte min ekspert at jeg sykler for å jobbe de fleste dager, som for ham forklarte hvorfor bunnen av kalvene mine var større enn toppen. Kjører bør imidlertid balansere dem pent, skjønt.

6. Hvis du er ny til å løpe, er dette vel verdt å gjøre

Spesielt hvis du går fra null til halvmaraton om fem måneder, er det verdt å sjekke for å se om det er noen fikserbare problemer som kan føre til skader lenger nedover linjen.

REKOMMENDERT: 21 Running Tips for å hjelpe deg å bli en bedre løper

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar