6 ting alle smarte menn bærer i lommene sine

1. En hår-taming kam

Uansett om det er på hodet eller ansiktet ditt, trenger håret en god børsting. En kort kam, med både brede og smale børster, vil bidra til å holde lunsjkrummer fra skjegg og hvite flak fra hodet ditt. Mens du kan finne en halve anstendig kam i de fleste hjørnesparkene, for å virkelig imponere, er dette USA-laget, slagord-präglet kam fra Owen & Fred en sann vinneren.

Rolig. Kul. Samlet inn. Kam, $ 5 (rundt £ 3) owenandfred.com

 

2. En Pocket-Save Key Holder

Nøkler kan forårsake alvorlig skade på lommen av en anstendig dress og til og med bite gjennom foringen av den tøffeste denim. En nøkkelholder hindrer ikke bare nøklene til å rive klærne dine, det stopper at du høres ut som en fengselsforvalter mens du går, og forhindrer en ubehagelig spiky bulge som kommer nær dine delikate biter.

Longside nøkkelholder, £ 12 longsideleather.com

3. En glatt rullespill

"Har noen penne?" Roper de. "Ja, det gjør jeg," svarer du. Og det er ikke en halv-tygget Bic, men en slank Kaweco - et tysk-laget, art deco-stil snakkepunkt av en penn. Tynn som en e-sigarett, kort som en kam, passer den pent i håndflaten din og tettsittende i lommen på buksene dine. Ikke bare det, det behagelige grepet og jevn flyt vil stoppe håndskriftet ditt som en drunken pirat.

Kaweco Classic Sport Rollerball, £ 15.97 cultpens.com

4. En super-slank lommebok

Den bulgingblokken av pleather du har båret siden din 16. bursdag, fylt med gamle kvitteringer, butikkort og utdaterte euro, er virkelig heslig. OK, du trenger sannsynligvis alle disse kortene - men hold dem gjemt til du gjør det. Bellroys lommebøker tar mynter, kort og notater og gjør dem ryddige, ryddige og supermodelle-slanke.

Bellroy Slim Sleeve, £ 59 bellroy.com

5. En Flu-Beating Lommetørkle

Med nysesesongen puster ned i nakken, stopper du med å blåse din schnoz inn i et smug av smuldrende, snot-crusted Andrex. Du trenger en voksen lommetørkle. Bære to og du vil ha en til din egen nese og et ekstra for å gi til gråtende jomfruer og bandasje barneknær. En hanky sier ett ord: helt.

Derek Rose liten spot lommetørkle, £ 19 johnlewis.com

6. En pust-sparende mynte

Tyggegummi er for fotballforvaltere og amerikanske soldater. Ingen ønsker å se etterpå lunsj sementblander inntrykk og fortauet kan gjøre med noen mindre klebrig splodges fra negativ tannkjøtt. En tin av klassiske altoider er liten og mektig, og kan hjelpe deg til å føle deg mindre bunged opp og mer old-school gent.

Altoider, £ 1,25 waitrose.com

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar