6 måter å teste din generelle kondisjon på

Har vært på treningsstudioet på en konsekvent måte for en stund nå, men ikke øve noen bestemt sport for å finne ut hvor mye alt ditt harde arbeid har lønnet seg? Ikke bekymre deg, prøv de seks treningsprøven som er skissert nedenfor for å teste hvor langt du har kommet og hvor godt din fitness stabler opp mot din gjennomsnittlige Joe.

Planke

Hva den målrettes mot: Din kjernestyrke

Hvordan gjøre det: Hold kroppen din i en rett linje fra hodet til hælene. Hold føttene sammen og dine albuer under skuldrene dine. Se rett ned og sperre så lenge du kan. Fokus på å holde hoftene fra å synke. Når de gjør det, er testen forbi.

TidNivå
Mer enn 2minUtmerket
75sec-2minFlink
45-75secGjennomsnitt
Mindre enn 45 sekDårlig

Å forbedre: Utfør planken med hender, føtter eller begge på en ustabil overflate, for eksempel en treningsball. Du vil ikke være i stand til å holde det lenge, men det vil gjøre det enklere å gjøre denne testen på stabil grunn.

ANBEFALT: Prøv sideplanken

Kroppsvekt squat

Hva den målrettes mot: Din kjerne, quad og hamstring styrke

Hvordan gjøre det: Hold føttene skulderbredde fra hverandre og tærne viste seg litt. Brace kjernen din og senke til lårene er parallelle med gulvet og knærne er i tråd med føttene dine. Skyv tilbake til starten gjennom dine hæler. Testen er over når du ikke kan opprettholde perfekt form.

repsNivå
50 eller merUtmerket
30–49Flink
16–29Gjennomsnitt
15 eller færreDårlig

Å forbedre: Utfør walking lunges med lette dumme klokker for å bygge muskuløs styrke i gluten og bena.

ANBEFALT: Jockey Fitness Test

Press opp

Hva den målrettes mot: Din bryst, skulder og triceps styrke

Hvordan gjøre det: Hold kroppen din i en rett linje og albuene peker tilbake, ikke til sidene. Senk til brystet er en nes høyde av gulvet, og trykk deretter på igjen. Testen er over når du ikke kan opprettholde perfekt form.

repsNivå
50 eller merUtmerket
25–49Flink
16–24Gjennomsnitt
15 eller færreDårlig

Å forbedre: Fullfør et sett til feil, hvil i noen minutter og start igjen. Dette vil overbelaste de målrettede musklene, slik at de blir sterkere.

1 km løp

Hva den målrettes mot: Ditt kardiovaskulære system

Hvordan gjøre det: Sett tredemøllehøyde til en grad. Hold et konstant tempo.

TidNivå
3 minutter eller mindreUtmerket
3min-3min 29secFlink
3min 30sec-4min 29secGjennomsnitt
4 min 30 sek eller merDårlig

Å forbedre: Gjør sett med all-out sprints mellom 500m og 800m for å forbedre din evne til å opprettholde en maksimal hastighet lenger.

500m rad

Hva den målrettes mot: Din kardiovaskulære system og muskel koordinering mellom øvre og nedre kropp

Hvordan gjøre det: På en Concept2 robåmaskin, velg nivå ti motstand. Sitt oppreist med skuldrene bak og kjernen. Kjør med bena.

TidNivå
1 min 30 sek eller mindreUtmerket
1min 31sec-1min 44secFlink
1min 45sec-1min 59secGjennomsnitt
2 minutter eller merDårlig

Å forbedre: Utfør sett med maksimalt 250m-rader, skilt av noen få minutters forsiktig roing, for å forbedre utholdenheten.

Pull-ups

Hva den målrettes mot: Din øvre ryggstyrke Hvordan gjøre det: Grip baren overhånd, strekk armene helt og la kroppen henges. Trekk til haken din er over baren, klemme latsene dine. Senk igjen uten å svinge. Testen er over når du ikke kan opprettholde perfekt form.

repsNivå
12 eller merUtmerket
8–11Flink
4–7Gjennomsnitt
3 eller færreDårlig

Å forbedre: Gjør et maks sett, hvile i noen minutter og gjenta. Prøv lat pull-downs på en maskin for å bygge tilbake styrke.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar