6 Overraskende måter å øke babyens utvikling

Du vil kanskje at babyen din skal slå sine utviklingsmiljøer, men noen ganger er det den overraskende taktikken som fungerer best

Så du vil gjøre det beste for babyen din. Men kan det være at du gjør for mye? Akkurat som du sikkert har lært mye av dine egne feil (bare se på frisyrbildene dine fra tenårene dine), så vil din baby.

Huset ditt og lokalparken kan være litt "meh" til deg nå, men hverdagen er en ganske spennende verden å oppdage for babyen din. Og det er mange enkle måter å la ham utforske.

1. La barnet vokse opp

Ikke gjør noe for babyen din, som han kan gjøre for seg selv, for eksempel å sette på lunger. Han drar nytte av øvelsen, selv om han legger føttene i feil oppstart ni av 10 ganger.

2. Godta at smårollene blir skadet

Falling over, bumping hoder og skrapende knær er alle en del av å lære hvordan verden fungerer. Han må finne ut på den harde måten.

Så neste gang din lille har en mindre tommel, gjør ikke for mye av oppstyr - hvis du ikke virker altfor plaget, vil han heller ikke.

3. La din lille spille alene

«Han trenger å oppdage ting på egenhånd for å få mest mulig ut av hans kreative og problemløsende ferdigheter,» forteller Baby Sensory grunnlegger Dr. Lin Day. I tillegg, til han når pjokk-hette, vil han kjempe for å få tak i konseptet om å dele og spille sammen, uansett.

Enkle spill, for eksempel en pose fylt med objekter å ta ut eller sette tilbake, er nyttige.

4. Strek hans ben

Ja, det er definitivt raskere å stroppe ham i vognen og gå. Men hvis babyen din kan gå, la han. Hvis han går sammen med din buggy, hopper han inn når han blir sliten.

5. Velkommen kaos

Sett bort ditt indre rene freak og la fôringstider være rotete. "Legg papir eller håndklær ned og la barnet ditt mate seg selv, om han kan," sier konsulentpediatrikat Dr. Jo Jones. "Hvis du fortsetter å gjøre det for ham, kan han ikke lære så fort."

6. feil er gode

Barnet ditt kan se ut i forvirring av den formen sorteringen, men det betyr ikke at du skal gå inn for å vise ham hvordan. 'Frustrasjon er en viktig del av utviklingen, og du må la barnet gjøre feil, så han kan lære av dem, sier pedagogisk psykolog dr Jeremy Monsen.

"La barnet ditt engasjere seg og løse problemet, med mindre det er en sikkerhetsrisiko."

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar