6 trinn for å planlegge et bryllup når du har en baby eller smårolling

Her kommer bruden ... baby og småbarn? Organiser drømmen din barnevennlig bryllup med disse ekspertrådene

Hvis du allerede er en forelder når du blir hitched, er sjansen for at dans og å ha bilder med babyen din eller småbarn på den store dagen, vil være oppe med dine beste minner om det.Likevel er det også en god sjanse for at barnet ditt, som din venns nye kjæreste eller den tante du sjelden ser, ikke kommer til å svømme opp på bryllupsgamestittet når som helst. Men med litt prep, riktig holdning og noen rekvisitter, kan du gjøre det til en strålende familiedag for alle dere - og fremdeles finne tid til å danse til YMCA.

1. Involver barnet ditt i prep

Enten du ser på blomster eller gjør bordsfavoranser, kan det være fint å ta med pjokk i aktiviteten - hvis du har tid.

«Hvis du har noen timer å lage 50 papirpapir pom poms, så kan det være best å gjøre det selv,» sier Carrie Mitchell, medgrunnlegger av online bryllupsmagasin og planleggingstjeneste Union & Co. 'Men hvis du' ikke på en frist, hvorfor ikke slå den inn i en kunst- og håndverkssession - bare vær sikker på at du har ekstra materialer, så du har mye å jobbe med.

Og din pjokk kan alltid ha sin egen veldig spesiell (men veldig separat) bordplan å jobbe med.

2. Hvis du gir henne en rolle på dagen ...

Øv på forhånd slik at hun vet hva du kan forvente og krever litt hjelp. «I hodet ditt vil blomstermannen gå engelsk nedover midtgangen, men realistisk kan hun gråte, spyle noe eller falle over,» sier Carrie.

'Kanskje spør en slektning eller brudepike å holde hånden hennes eller ta vare på henne med leketøy og kluter som er praktiske til seremonien.' Det hjelper deg med å slappe av og føle deg mer forberedt.

Og ikke bekymre deg hvis hun forandrer seg - vi vet alle småbarn gjør sine egne ting, så det er mye mindre stressende bare å gå med det.

3. Rekruttere en barnevakt

Spør noen om de ikke hadde noe imot å se etter babyen din på dagen - kanskje en slektning eller godparent. Eller, til og med en gruppe av dem.

Spør noen om de ikke ville ha noe imot barnet ditt på dagen

«Det handler bare om å gi deg litt tid som par og også med dine gjester,» sier Carrie.

'Velg en slektning eller venn barnet ditt vet og stoler på, så hvis hun trenger lunken eller det er sengetid, er hun glad for å gå med dem.'

4. Planlegg babyens tidsplan

Canapés i timevis, endeløse bilder og desperat på toalettet i løpet av en 45-minutters tale. Bryllup = en veldig lang dag. Og du er ikke to år gammel.

Så, mens du organiserer dine egne timings, gjør du en egen tidsplan for barnet ditt.

Faktor i feeder, tupper og sengetimer, selv om noen andre vil gjøre dem for deg, sier Carrie. Ja, du kommer til å skylde din utpekte barnevakt, men det er derfor viktig å velge en elsket. De har mindre sannsynlighet for å tenke! '

5. Vær matkunnig

De fleste spillestedene har ingen grunn til å rote opp et enkelt barns måltid eller varme opp noe du gir dem.

«Vær advarsel om å gjøre dette, skjønt,» sier Carrie. 'Ingen kokk vil ønske å varme opp babyfood i siste øyeblikk når han prøver å lage et måltid for 100 personer.'

6. Tenk på underholdning

Du får ta det på repetisjon - det er bare rettferdig hun har noe også, ikke sant?

"Hvis du har noen små på bryllupet ditt, gjør du ferske poser, inkludert spill, fargeblyanter, papir og et lite leketøy," sier Carrie.

"Hvis budsjettet tillater det, er det også flotte bryllupsbekreker der ute - selskaper som Artfull Splodgers tilbyr profesjonelle barnepleiere som kommer med leker, spill og underholdning, slik at du kan feste på å vite barna er godt ivaretatt.Hva er dine tips for å ha barn på bryllup? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar