6 trinn til bedre graviditet

Innhold

Vi er alle begeistret når vi finner ut at vi er gravide, men det betyr ikke at vi ikke av og til føler seg litt, vel, som ting kan bare være litt bedre. Enten det er energinivå, vennskap eller selvtillit, oppdager de enkle måtene å gi svangerskapet ditt et løft.

Øk vennene dine

Det er naturlig at du samhandler annerledes med vennene dine under en betydelig livshendelse. Men selv om du reiser på forskjellige veier, vil gode venner feire din reise med deg. Prøv å opprettholde normalitet. Unngå å snakke om graviditet hele tiden - selv om du trenger en pause fra den. Hvis du mister dine egne interesser som en kvinne nå, vil du finne det vanskeligere å gjenvinne dem når babyen din er her. Og hvis du ikke kan treffe stengene lenger, vil du i det minste få leve vicariously gjennom vennens goss.

Øk din energi

Hvis høydepunktet av dagen din kollapser på sofaen klokken 19.00, er du ikke alene. Åndedretthet dypt kan gi deg et raskt energibruk. 'Kom deg ned på alle fire og deretter lenger ned på albuene dine,' sier prenatal yoga lærer Lolly Stirk. "Kryss håndleddene dine og legg pannen på toppen. Pass på at knærne er litt bredere enn hoftebredde fra hverandre. Mjuk kjeften, lukk øynene og pust inn dypt inn i fem sekunder og ut til fem. I denne posisjonen strømmer blodet tilbake til hjertet ditt og du vil føle deg energisk. "Hvilken bedre måte å erstatte den 3 pm latte?

Øk konsentrasjonen

Baby hjernen, pregnesi, mumminne tap - uansett hva du kaller det, føler glemsom og ikke klarer å konsentrere er vanlig under graviditeten. «Det har vært mye debatt om hva som forårsaker disse bortfallene, men i mange tilfeller er det bare trøtt,» forteller tillitsmann Tracey Wall. Sett opp rutiner for å forhindre glemsomhet. Skriv inn alle dine avtaler i telefonen med varsler, slik at møter ikke slipper ditt sinn, og prøv å forlate nøklene dine i en bolle nær døren, slik at du vet hvor du skal finne dem.

Øk ditt forhold

Det er ingenting som å føle deg nær din partner under graviditet, men det er ikke alltid lett. "Når bumpen din vokser og tankene dine fokuserer på andre aspekter av livet, for eksempel å føde eller være en mamma, kan det være vanskelig å engasjere seg på et intimt nivå, sier forholdsekspert Alison Tinsley. Prøv å lære kjærlighetsspråket ditt. Hvilke handlinger gjør du føler deg elsket? Er det når du mottar en omtenksom gave fra partneren din eller når han er hjulpet rundt huset? Kanskje er det når han forteller deg hvor mye han elsker deg? "Nøkkelen til å styrke forholdet lykke er å identifisere disse handlingene og sørge for at du vet hva hverandres er, sier Alison.

Boost morgenen

Selv om du tror at du ikke kan mage mat om morgenen, kan du få det til å føle deg bedre. Morgenssyke har vært knyttet til lavt blodsukker, så spis noe som vil fylle dem og holde dem stabile. Egg er en god kilde til protein for å fylle deg, og når de spises med et stykke fullkornsbrød, hjelper de å holde blodsukkernivået stabilt, noe som reduserer risikoen for kvalme i løpet av dagen. Bare vær sikker på at eggene dine er kokt grundig, inkludert eggeplommer.

Øk selvtilliten din

Du elsker å vise deg bumpen, men hva om, dypt ned, dine reelle bekymringer handler om hvorvidt du blir en god mamma? Øv deg din innvendige salgspratteknikk. «Din indre stemme har muligheten til å snakke deg opp eller ned,» forteller livstrener Rebekah Fensome. "Denne stemmen tar ofte en negativ tone som stiller spørsmål om dine evner." Stopp og forestill deg at du gjør en salgsstrek på deg selv - tilbringer fem minutter med alle dine flotte mumegenskaper. Snart vil du ignorere den negative stemmen.

Øk din øvelse

Når bumpen din blir større, kan du være utsatt for vondt og smerter som gjør det vanskeligere å komme seg rundt. "Finn tid til å strekke kroppen din, spesielt ryggen din, da den er under press fra ekstravekt," sier treningsekspert Karen Laing. Ryggraden er designet for å bevege seg på tre måter: frem og tilbake, side til side og vridning. "Stå opp, og med hendene på hoftene dine, forsiktig rock bekkenet frem og tilbake. Deretter bøyer du ved å nå ned på bena til foten, og deretter nedover den andre siden, sier Karen. Gjør dette med ryggen mot veggen for å sikre at den er flatt. Til slutt, med føttene litt bredere fra hverandre, sving forsiktig armene dine fra side til side, se over skulderen mens du vri.
Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar