Hvordan mestre Arnold Press (Ja, det Arnold)

Ta en side ut av Arnold Schwarzeneggers treningsbok for å bygge brede, muskuløse skuldre. Kroppsbyggeren tar på den klassiske dumbbell overhead pressen treffer alle tre delene av deltoidene - de runde musklene øverst i dine overarmer - for fullere størrelse og form. Selv om du kan gå tyngre med barbell presser og vanlige overhead presser, kan dette trekket, når det er gjort riktig, holde musklene under spenning lenger, noe som er nøkkelen til veksten av nytt muskelvev. I tillegg til å øke din styrke og forbedre stillingen din, vil det få skuldrene til å se seg bredere og derfor bedre.

De fremre deltoider har en tendens til å få mye arbeid fra press-ups og benkpresser, men medial (lateral) og posterior (tilbake) blir ofte forsømt. Arnold pressen jobber imidlertid alle sammen jevnt sammen med stabilisatormusklene, og hjelper til med å trekke skuldrene til rette stilling og hjelpe med store trekkbevegelser som dødløft, trekk og rader.

Hvordan gjøre Arnold Press

Start lyset til du behersker skjemaet. Hold en dumbbell i hver hånd med armen bøyd, som i toppen av en biceps-krøll, slik at håndflatene vender mot deg. Nå, i stedet for å skyve rett opp, spre armene til hver side sideveis, trykk deretter armerne opp og vri hendene slik at håndflatene vender fremover. For hele spekteret av bevegelse, avslutt med å skyve hodet fremover og nå så høyt som mulig, slik at bicepsene dine er nær dine ører.

Gjør dette trekket vanskeligere ved å begynne med albuene litt hevet, så at overarmene er parallelle med gulvet. Dette sikrer at det er spenning på skuldrene selv på bunnen av løftet. Sikt på et rep-område på mellom åtte til 12 for fire sett med 30 sekunder med hvile.

ANBEFALT: The Dumbbell Shoulder Workout å bygge kanonball skuldre

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar