6 Sport Tilbehør som vil forbedre treningen din

Nike Run Hazard Hat, £ 20

En reversibel lue! Det er i utgangspunktet to hatter i ett. Run Hazard's fleecy lining låses i varme, og det er liten nok til å glide under en sykkelhjelm hvis du er mer i pedalkraft enn å løpe.

Rundtøy, £ 16- £ 18

Undertøy som er like sømløs som ordspillet i navnet, noe som betyr at den gir maksimal komfort på selv den lengste av løpene. Disse buksene er fuktighetsgivende, pustende og har smart kanting for å redusere chafing. Og å redusere chafing er et mål for hver smart løper.

Quad Lock Bike Phone Mount, fra £ 36

Hvis det alltid virket uaktsomt å binde en telefon verdt hundrevis av pund til en sykkelens styrer, er dette for deg. Quad Lock vil holde smarttelefonen sikker på plass og innenfor øyelinjen, slik at du kan se kart, spore turen eller gjøre alt du har lyst på med det.

Merino Wool Buff, £ 25

Den mest allsidige kalde værkammeratene, dette kan brukes som en snodder, en bandana, et pannebånd eller en blanding av dem alle, og holder den delen av kroppen du velger å dekke med den varm i jevn frysestilling.

Bobble Sport V2 Vannflaske, £ 10

Filtrer vannet ditt mens du drikker, og redd deg fra både den ofte ubehagelige tangen på vann fra springen og bryet med å bære en vannfilterkanne med deg uansett hvor du går.

Blaze Laserlight, £ 125

Sykling etter mørk kan være en forfølgelse fulle av farer, så sørg for at du er synlig for andre, er viktig. I tillegg til å være et kraftig normalt lys, prosjekterer Blaze Laserlight et grønt sykkelbilde på veien seks meter foran deg.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar