6 løsninger for ditt nyfødte søvnproblem

Du trodde aldri å få en nyfødt til å sove ville være lett, men hvis du finner uberegnelige vaner tar over livet ditt, gjør noen tilpasninger

Et nyfødt sover. Mye. Hver dag blir 16 og en halv dyrebare timer tatt opp av søvn. Men når de andre syv og en halv blir målt ut hvert par timer og trenger samme mengde prep som en Lady Gaga kostymeendring, kan det føle at din nye ankomst er våken for mye, mye lenger.Ikke bekymre deg - selv om noen få uker gamle, er det triks for å gjøre søvn- / våknesyklusen jevnere.

1. Distinguishing dag fra natt

Det er ingen klokker eller lys i livmor, så babyer dukker opp uten å vite forskjellen mellom natt og dag. Løsning: Barnets kroppsklokke tar noen uker å justere, så i mellomtiden konsentrere seg om å opprettholde energinivåene. «Hold oppgaver på et minimum for de første ukene, spis matvarer med lav utslipp, for eksempel nøtter, bananer og grøt, og sov når som helst,» sier jordmor Mandy Gurney, grunnlegger av Millpond Children's Sleep Clinic.

Spis sakte utløsende energimat, som nøtter, bananer og grøt, og sov når du kan

2. Lange og hyppige strømmer

Noen babyer kan ta opptil en time eller lengre tid å mate, og du har ikke matet, forandret og avgjort henne enn hun er våken for mer mat. Løsning: Vær oppmerksom på bryst. 'Føler hvor tung din bryster er før du gir et fôr,' sier Alison. 'Nyfødte bør ta mellom 20 og 30 minutter på hver side for å få det de trenger. Deretter tar du henne forsiktig og føler brystene dine. Hvis de er tomme, er det et godt tegn. 'For å maksimere det korte vinduet du har mellom feeds, må du ikke endre babyen din om natten, med mindre hun trenger det.

3. Vanskelig å vind

Vind kan stoppe babyen din fra å sove, som etterlater deg og henne utmattet. Signerer babyen din har vind inkluderer å trekke opp knærne, squirming, gråter og bukker ryggen.

Løsning: Legg merke til hvordan hun mater. «Tar hun for mye luft? Er sperren riktig? Er formelen enig med henne? Dette er alle spørsmål din helsebesøkende kan svare, sier Alison. Gripe vann - et gammeldags middel med urter og natriumbikarbonat - kan hjelpe, da det bryter ned luftbobler.

Hvor mye tid skal en nyfødt baby sove? Finn ut her

4. Sov hele dagen, våken hele natten

Du har flyttet fra babyen din og våknet hvert par timer døgnet til henne sover lenger på dagen. Dette kan være frustrerende fordi, mens du kan nyte nedetid på dagen, betaler du for det om natten. Løsning: For å bytte kroppsklokke tilbake, må du vise henne forskjellen mellom natt og dag. 'På dagen, interagere, synge og snakke med babyen din, men om natten gjør du det motsatte - ingen snakk eller øyekontakt, sier Mandy. Mens det kan være fristende å la henne sove lenge i ettermiddag slik at du kan få noe gjort, ikke gjør det

5. Gråt og våkne mye

Hvis barnet ditt er sliten, sulten eller ubehagelig, vil hun fortelle deg på den eneste måten hun kan, ved å gråte. "Hvis du kommer inn i en snack / snooze vane - hvor babyen din bare matet litt før du sovner - hun vil fortsette å våkne opp sulten, får ikke nok kvalitet hvile og blir stadig overfylt og opprørt," sier Mandy.Løsning: Ikke la henne lure midlene. Prøv å kitte på føttene eller forandre blæren hennes for å holde henne våken, sier Alison. Sødrene kan forlenge fôringstider, mens du rocker, synger eller legger en muslin med lukten din i barneseng, kan oppmuntre søvn. "Det er greit å bruke det som hjelper i de første seks ukene - det er viktigere at du får timingen riktig, i stedet for teknikken," sier Mandy.

6. Ingen rutine

Du kan være utmattet og sliter med å finne ut hva du skal gjøre neste, aldri tankene om å tenke på en rutine. Men å ha en slags ordre til dagen kan virkelig hjelpe. Løsning: Rutinemessig betyr ikke strenge rutetabeller, det handler om å gi deg en veiledning. "Når fôring er opprettet, er det godt å følge et tre timers mønster som involverer fôring, bløtbytting og søvn, og sørg for at du også får frisk luft," sier Alison. Det betyr også at du kan få litt tid til å hente på det Game of Thrones boks sett også.

Har du noen gode tips for å etablere en søvnkurs? Gi oss beskjed nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar