6 enkle måter å takle fruktbarhetsbehandling

Å ha en baby er ikke alltid lett, og for noen par som prøver å bli gravide (TTC) kommer det til en tung følelsesmessig pris. Hvis du ikke kommer raskt eller står overfor stress og angst av fertilitetsbehandling, sjekk ut disse overlevelsestipsene

Angst, tristhet, misunnelse, ensomhet, frykt ... bare noen av de følelsene som kvinner som driver fruktbarhetsbehandling må utholde. Men før du kommer på telefon for å avbryte avtalen med din klinikk, husk at det finnes måter å komme gjennom fruktbarhetsfaren. Her tilbyr M & B opp noen strategier for å håndtere stress og bekymring for fruktbarhetsreisen. Stikk kjelen på, bli komfortabel og les videre på ...

1. Godta at dine følelser er normale

Infertilitet er tøff, og den kontinuerlige grind av tester, hormoninjeksjoner, stress og skuffelse er bundet til å ta sin toll. Sjansene er at du føler deg opprørt, sint, skyldig eller jaloux at venner / familie / tenåringer på Jeremy Kyle synes å kunne tenke så lett. Nøkkelen er ikke å slå deg selv opp om det. Godta at alle disse følelsene er helt legitime og helt normale - du får lov til å føle deg trist. Og husk at du ikke trenger å sette på et modig ansikt hele tiden. Oh og slå av Jeremy Kyle!

2. Bare si nei ...

... Til ting som gjør at du føler deg ubehagelig. Hvis du ikke tror du kan håndtere en baby shower / dåp / barns fest, så ikke tvinge deg til. Barnas fester kan være spesielt vanskelig for babyen. Alle de rosenrødde kinnet barna løp rundt med kake smurt rundt ansiktet deres og markerte barnløs tilstanden din. Dette er en gang vi gir deg en unnskyldning for å bunk off - hei, vi vil til og med skrive deg et notat.

3. Distraksjon, Distraksjon, Distraksjon

Hvis dine gamle aktiviteter og hobbyer er smertefulle, for eksempel hvis de involverer venner som er alle foreldre nå, se etter nye avvik. Har alltid lyst til å lære å sy / bake / spille didgeridoo? Nå er sjansen din. Du vil bli overrasket over hvor mye du tenker med noe helt annet, vil hjelpe.

Og selv om det er fristende, prøv ikke å sette livet ditt på vent mens du går gjennom tester og behandling. Oppfølging av de morsomme tingene i livet (venner / mat / frapuccinoer) betyr at du ikke bare vil eksistere fra en syklus til den neste.

Godta at dine følelser er helt legitime og helt normale - du får lov til å føle deg trist

4. Og slapp av ....

IVF kan være stressende, så prøv å finne noe for å hjelpe deg med chillax - massasje, aromaterapi og mosjon kan alle bidra til å lindre angst. Og har du tenkt på å prøve akupunktur? Ikke bare for å hjelpe deg med å slappe av, men også som en måte å potensielt øke fertilitetsbehandling suksess. Vi handler om dual-purpose!

I en nylig studie konkluderte forskere at akupunktur rundt embryooverføringsperioden oppnår en høyere fødselsrate på 35 prosent sammenlignet med 22 prosent uten aktiv akupunktur. Må være verdt en tur!

5. La deg vei til fruktbarhetsklinikken

Å drepe deg selv ler kan være det siste du har lyst til å gjøre, men å smekke et smil kan være en kraftig humørløfter. Hold deg på bridesmaids, eller en Jack Whitehall DVD (hei, selv om det ikke gjør deg griner i det minste, vil han få deg til å svømme!) eller bli engstelig i Caitlin Morans Moranthology (Ebury Press £ 8.99).

Du vil bli overrasket over hvor mye latter til du gråter (eller tisse!) Vil hjelpe deg med å tenke på fruktbarheten din. Og å nyte craic kan også hjelpe med å bli gravid. En israelsk studie fant at en dose av latter kan doble sjansen for IVF-suksess!

6. Lag Forum Venner

Hvis du er et chatroom / forum virgin, kan det være en god tid å logge på. Snakker gjennom dine erfaringer med andre kvinner som går gjennom det samme som du kan være utover hjelpsom. Ikke bare vil det forsikre deg om at du ikke er alene, vil du lese om suksesshistorier og få tilgang til et vell av det som har vært der-der-gjort-det IVF-opplevelser. Men vær advart om at du kanskje trenger en mesterklasse i lingo - BD = Baby Dancing dvs. å ha sex for å lage en baby. Du kan ha den en gratis. Den veldedige Infertilitet Network UK tilbyr gratis hjelp og støtte til de 3,5 millioner pasientene og har lansert en kampanje - Snakk om å prøve - å øke bevisstheten og bringe infertilitet ut av skapet. Det er ingen skam i sliter med å bli gravid.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar