6 enkle trinn for å stoppe ditt nyfødte gråt

Fra babymassasje til hvit støy er det mange triks å tørke babyens tårer

Gråt - det høres kanskje ikke bra ut, men det er din nyfødte eneste kommunikasjonsform.

Og etter all den tiden blir matet og holdt varm, er babyen din ute i verden og plutselig må (ganske bokstavelig talt) rope for å få hans behov møtt.

«I de første seks ukene kan babyen gråte mye,» sier psykolog dr. Penelope Leach. 'Dette kan være sultende, trenger en blekkendring eller bare fordi han ennå ikke har blitt vant til verden og føles sårbar.'

Det første trinnet er å gjenkjenne babyens gråt vaner, så vil du snart kunne berolige dem raskere.

Kroppsspråk

Forstå babyens bevegelser, og du kan være i stand til å stoppe babyens gråt før han blir uforsonlig. Når babyen din er sulten, vil han rote - flytte hodet rundt for å lete etter brystvorten.

Å suge fingrene og peke tungen ut er også tegn på røtter, så prøv å gi en fôr. Hvis barnet ditt ikke er sulten, se om bleen trenger en forandring.

Alt klart? Han vil kanskje bare ha en kos.

Hud til hudkontakt er en fin måte å slutte å gråte på, da det gjør at babyen føler seg trygg.

Ingenting trøste ham? Sjekk om han løfter bena opp til brystet. Hvis han er, kan han ha vind eller kolikk, så snakk med helsepersonellet eller legen din.

Masser babyen din

Massasje er en fin måte å berolige babyen din på, pluss det oppfordrer liming og kan hjelpe ham til å sove bedre.

Etter et bad legg din baby på magen på et håndkle. Gni forsiktig babyens fuktighetskrem eller søt mandelolje inn i skuldrene, ryggen, bunnen og bena i glatte, sirkulære bevegelser. Vri på ham og masser foran.

Pat hans bunn

Ufødte babyer trøstes av lyden av hjerteslaget ditt, og det er derfor nyfødte elsker å snuggle mot brystet. Replikere denne rytmen med forsiktige pats på ryggen eller bunnen, ferdig i tide med ditt eget hjerte, vil hjelpe en nyfødt føler seg trygg.

Lag litt støy

Babyer elsker hvit støy, som en hårføner på en mild innstilling eller vaskemaskinen, fordi det minner dem om livmor.

«Det er støyende i kroppen din,» sier professor Mary Steen, jordemor fra University of Chester. "Blodet ditt gjør hvem som lyder, fostervannet og fostret din fordøyelse."

Forskning viser at babyer er roet av lyder de hørte i livmoren, så spill også favorittsanger fra graviditeten din.

Barnesikre omgivelsene dine

Området i hjernen som er ansvarlig for å oppdage fare er fullt funksjonell fra fødselen, så en hund som bjeffer eller en hevet stemme vil være nok til å få et nyfødt gråte. Hvis du kan, blokkerer du lyden fra å komme inn i hjemmet ditt med tunge gardiner og utkast.

Svært små babyer har også en tendens til å gråte når de blir forandret, fordi de føler seg utsatte, så hold den øverste halvdelen dekket mens du går.

Kjøp en slynge

Noen babyer vil ikke roe seg med mindre de holdes, noe som kan være et problem når du har ting å gjøre. En måte å komme seg rundt på er å bære babyen din i en slynge eller babybære.

"Å være i en slynge replikerer følelsen av å være tilbake i magen din," sier Mary. 'De er krøllete opp mot den varme kroppen din, blir rocket og flyttet mens du går langs, akkurat som når de var inne i deg. Han vil roe seg på kort tid.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar