6 grunner til at du er slitsom for å miste vekt

Du har urealistiske forventninger

Det er ikke noe galt med litt ambisjon, men hvis du planlegger å miste 10kg om 12 uker, er du nesten sikker på å sette deg opp for å mislykkes. I en studie av nesten 2000 dieters som prøvde å spise bedre i et år, var de fagene med høyest forventede vekttap langt mer sannsynlig å slippe ut. Sett realistiske mål - eller enda bedre, mål som er i din kontroll, som å lære å lage et nytt måltid hver uke eller bare drikke to netter i uken.

ANBEFALT: Slik mister du vekt raskt

Du sier fortsatt "ikke kan" i stedet for "ikke"

I en studie i 2012 fant forskere at frivillige som sa "Jeg hopper ikke over øvelse" i stedet for "Jeg kan ikke hoppe over trening" trent oftere - og det fungerer også for mat. "Kan ikke" antyder at du kanskje vil gjøre noe, men ikke klarer det. Hvis du ikke kan gå for en frekk pint etter jobb eller ha en kake med kake på veldedighet fredag, er det implisitt at du under andre omstendigheter vil være oppe for det. Men hvis du sier at du ikke gjør det, er det ikke noe rom for debatt. Det er en regel.

Du går alt eller ingenting

Hvis din spiseplan ikke inneholder noe manøvreringsrom, og du sikter på å holde på det i mer enn noen uker, kommer noe til å gi. Og spoilers, det vil nok være midjen din.

Scheduled cheats er et alternativ, men sportsnæringsekspert og trener Brian St Pierre of Precision Nutrition anbefaler at de har juksmåltider i stedet for dager for å gi deg mindre binge tid - når du står opp fra bordet, er binge over. På lang sikt må målet ditt være å forandre din smak helt. Trene dine største stalling poeng og prioritere å finne erstatning for dem.

Du holder fortsatt de dårlige greiene i nærheten

Det høres latterlig ut, men det er det ikke. I en studie publisert i International Journal of Obesity, kontorarbeidere spiste mer søtsaker (gjennomsnittlig rundt 2,2 om dagen) når søtsaker var (a) i nærheten og (b) tydelig synlig, noe som gir økt tro på ideen om at primathjernen bare vil ha det det ser. Hold kjeksen ute av stedet eller på kontoret, og eplene og mandelsmørken i nærheten.

Du tenker ikke på "hvorfor"

Visst, du kan sikkert gå gjennom noen timer / dager / uker med å spise godt på viljestyrke alene, men på et tidspunkt - med mindre du vurderer hvorfor du har slike dårlige vaner i utgangspunktet - du kommer til å falle, og hard. "Tenk på hvorfor du går for den kaken," sier Precision Nutrition coach Jess Wolny. "Er det fordi du kjeder deg, eller er lite på energi? I så fall, se etter aktiviteter som løser problemet uten å fylle deg med sukker. "Når du vet årsakene til atferdene dine, er de enklere å fikse.

ANBEFALT: Fire sunn ting Menn er søppel på å gjøre

Du er ikke ansvarlig

Det er enkelt å gjøre løfter til deg selv. Tross alt vil ingen vite om du knuser dem. "Problemet er at dette kan være starten på en ond syklus med å la deg ned, sier Wolny. "Når du har gitt opp en ting, er det lettere å gjøre det igjen og igjen." Entry-level ansvarlighet begynner med å skrive målene ned og gjør det enkelt å holde seg til: å ha et stykke frukt med frokost, for eksempel eller et glass vann så snart du står opp. "Hvis du føler deg modig, fortell venner eller familie hva du gjør," sier Wolny. "Be dem å holde deg ansvarlig, enten du snakker på kjøkkenet eller i puben."

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar