6 grunner til at hud til hud er så fantastisk for liming

Cuddles er ikke bare morsomme - de er en måte å knytte og øke helse for dere begge

1 Du trener hva han vil

Supermodel Natalia Vodianova nylig lagt ut på Instagram et bilde av seg selv som spiser baby Maxim i buff. Og mens vi ikke kan love det, vil du gi deg supermodell utseende, vil hud til hudkontakt hjelpe deg med å knytte deg til det nyfødte.

"Å holde babyens bare bryst til deg selv etter fødselen, og i de første månedene, hjelper deg med å tilpasse dine behov," sier Francesca Entwistle, rådgiver for UNICEFs Barnevennlige Initiativ.

'Hudkontakt bidrar til å regulere hjertefrekvens og temperatur'

2 Det oppfordrer babyens hjerne til å utvikle seg

Ny forskning viser at det også oppfordrer babyens hjerne til å utvikle - måten babyen din knytter sammen med deg, påvirker måten hans hjerne organiserer seg og øker sin emosjonelle og sosiale utvikling.

LES: HVA ER VIRKELIG GÅENDE PÅ INGEN DIN NEWBORN'S BRAIN

3 Det holder ham rolig

'Hud-til-hud fremmer oksytocin, kjærlighetshormonet,' sier Francesca. Det reduserer også nivåene av stresshormonet kortisol.

'Fødsel er en stressende prosess for babyen din. Hudkontakt bidrar til å regulere hjertefrekvensen og temperaturen, sier barnefaren Dr. Flaudia Petrone.

4 Det holder sine energinivåer stabile

En nylig studie viste at blodsukkernivået hos nyfødte som hadde umiddelbar hud-til-hud var på sunnere nivå enn hos de som ikke gjorde det.

Etter at babyen din er født, kan nivåene dyppe hvis han ikke mates godt eller er stresset.

5 Det øker babyens immunsystem

'Bakteriene på huden din koloniserer babyen og fungerer som en ekstra form for beskyttelse'

"Livmormen er et sterilt miljø," sier Dr. Flaudia. 'Bakteriene på huden din koloniserer babyen og fungerer som en ekstra form for beskyttelse.'

Det er en kontrollert måte for babyen din å bli vant til den slags bakterier og bakterier som han snart kommer i kontakt med.

LES: DEN VIRKELIGE HENSYN DIN BABY FÅR så mange bugs

6 Det hjelper dads å binde seg

Hud-til-hud vil intensivere partneren din bånd med babyen din - godt å vite om du har hatt en c-seksjon og føler deg skyldig at du finner å holde din baby ubehagelig. Hold ham over, sier vi.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar