6 grunner til å bytte trener for denne Ikea-avføringen

Ingen plass eller budsjett for et hjemmekino? Her er din klare løsning: Ikea Comfort-avføring (den oversettes som "komfortabel"). "The Comfort kan være det mest allsidige og verdifulle treningsverktøyet du ikke bruker," sier kroppsvektspesialist Rannoch Donald (100repchallenge.com). "Det gir fremskritt og en viss vanskelighet for selv de mest enkle bevegelsene."

Slik får du kroppen du vil bruke, kun ved hjelp av denne £ 14 flat-pack instant improver ...

01 For et bedre bryst

Gjør dette: Skrå press opp

Reps: 10

Start på topptrinnet, med hendene plassert på kantene på avføringen. "Dette er den optimale posisjonen for press-ups," sier Donald. Senk brystet til avføring, pause og trykk opp. Hold albuene tucked inn. Når du forbedrer, legg føttene på avføringen i stedet for nedslaget.

02 For større skuldre

Gjør dette: Reiserende hender

Reps: 6

"Dette er en fantastisk skulderbor," sier Donald. Når du starter i press-opp-stillingen foran Comfort, "gå" venstre hånd, så høyre, videre til første trinn. Deretter går du til høyre og deretter til venstre, videre til topptrinnet. Omvendt hele bevegelsen for å gå tilbake til starten.

03 For en solid kjerne

Gjør dette: Sitting knee tuck

Reps: 20

Sitt på komforten med hendene dine hver side for å støtte deg. Lene deg litt tilbake og dra knærne til brystet. Forleng bena, men ikke la dine hæler røre bakken.

04 For større hamstrings

Gjør dette: Reiser lunge

Reps: 10 (hver side)

Stå til høyre for Comfort, lunge sidelengs og legg venstre fot på nedre trinn, og ta deretter høyre fot over, så begge føttene står på nedre trinn. Gå av til venstre, følg deretter med høyre fot. Gjenta i motsatt retning.

05 For ankel mobilitet

Gjør dette: Stolpistol

Reps: 7 (hvert ben)

Unsupported single-leg squats for tøft? "Ved hjelp av Comfort kan vi jobbe for å gjøre pistoler som ikke støttes," sier Donald. Med din høyre fot plantet på gulvet, strekk venstre for deg og sett deg tilbake på toppen av avføringen. Uten å bruke momentum, kjør gjennom høyre hæl og stå opp.

06 For misunnelsesverdige glutes

Gjør dette: Hip bridge

Reps: 12

Ligge på ryggen, plasser begge hæler på topptrinnet. Kjør hoftene dine, med dine hæler og øvre rygg som støtter din vekt. Pause, deretter senk og gjenta. Du kan gjøre dette vanskeligere ved å støtte deg på et enkelt ben.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar