6 grunner til å drikke Pukka Lean Matcha Green

Hjørnesteinen i et sunt kosthold er variasjon, men vi er alle vaner med vane - om det betyr at du setter på kaffe hver gang du trenger et løft, og lurer på hvorfor du ikke kan sove om natten eller glugging ned smoothies fordi du tror at det er den beste måten å få din fem-en-dag på (nyhetsflash - det er det ikke). Bare to eksempler for å minne deg på at du kan ha for mye av en god ting.

Derfor synes vi det er en god ide å utvide drikkevarenes horisonter og slutte å kjede smakløkene dine. Og det er grunnen til at vi tror du burde skaffe deg en boks av Pukkas økologiske Lean Matcha Green og nå den neste gang du fyller opp kjelen. Faktisk kan du ha den en gratis! Her er seks flere grunner til å legge opp.

1. Det er herlig velsmakende

Hvis du har blitt slått av av den svake, vannet smaken av noen urtete, ville vi satse på den første sløten av Lean Matcha Green vil gjøre en omstilling av deg (bare vær sikker på at du bråser den for de anbefalte 15 minuttene). Faktisk kan den stikkende duften av kanel, ingefær, fennikel og andre krydder gjøre knepene før koppen til og med berører leppene dine.

Lean Matcha Green gifter seg med to typer te som ikke er så oksidert som svart te: oolong, som er semioksidert, og matcha, en type grønn te som ikke oksyderes i det hele tatt. Denne kombinasjonen hjelper det å trekke av den vanskelige prestasjonen å holde litt av teens kropp, samtidig som du lar rom for de velsmakende urter og krydder å overraske, glede og forfriske deg.

Så med mindre du har trent på deg selv som ingenting annet enn den bitre biten med svart kaffe, vil du nesten helt sikkert nyte den fulle, krydrede smaken av Lean Matcha Green.

2. Det er så velsmakende, faktisk at du ikke vil kreve de søte tingene ...

Med mindre du er veldig forsiktig, er det mye sukker i kostholdet ditt og eksperter sier det er lurt å kutte ned hvor vi kan. Hvis du liker å sotne dine varme drikker (eller du er delvis til den mer enn en gangs sjokolade), legger det opp til en stor søl med sukker i løpet av et år. Lean Matcha Green, derimot, er søt nok allerede, takket være kanelbark og fennikelfrø inneholder den.

3. ... eller de hvite tingene

De fleste av oss liker noe i te eller kaffe som lindrer smaken, vanligvis melk - noe som kan være et problem hvis du er laktoseintolerant eller vegan. Hvis du ønsker å miste eller opprettholde vekten, er ikke et alternativ for ikke-melkeprodukter ideelt på grunn av de ekstra kaloriene det legger til. Den mildere smaken av Lean Matcha Green, derimot, betyr at du ikke har noe til å maskere bitter smaker.

4. Det har - ingen overraskelser her - matcha i den

Ja, du har sikkert gjettet det allerede fra navnet, men kanskje du har også lurt på hvorfor du skal drikke det og hva alt oppstyret handler om. "Matcha bruker bare de ferskeste grønne tipsene til teens blader," forklarer ernæringsassistenten Cassandra Barns. "Fra det tidspunkt da bladene begynner å komme ut til de blir plukket, er de skyggelagt fra solen. Dette antas å øke innholdet av klorofyll og andre antioxidantstoffer som katekiner. "

Høres bra for oss - i hvert fall til du klokker prisen på matchpulver. Vurder Lean Matcha Green en tilgjengelig, rimelig måte å dyppe tåen i vannet.

5. Det hjelper deg med å kutte på koffein

Har du noen gang hatt en kopp kaffe sent på arbeidsdagen for å få det gjennom til hjemmet og da slitt for å gå og sove, kommer sengetid? Det vil nok være koffein. Du kan velge svart te for å slå ned mengden koffein, men du kan gå videre. Både oolong og grønn te har mindre koffein enn deres oksyderte fetter. Det er fortsatt noe av stimulansen der inne, så avhengig av toleransen din, bør du være i stand til å fokusere på den endelige rettmen, men ikke slå seg opp, ligge i sengen og stirrer på taket og lurer på hvorfor du ikke kan sove når du er så sliten.

6. Det vil holde deg hydrert

Du vet du burde nok drikke mer vann. Du kan til og med holde en vannflaske på skrivebordet ditt. Men hvis du kan stå på mer enn en liter eller to vanlig vann om dagen, er du en bedre person enn oss. Løsningen? Brew opp en batch av Lean Matcha Green om morgenen, fyll opp vannflasken og trykk den i kjøleskapet. Du finner Lean Matcha Green er like forfriskende kald som det er varmt - hele tiden bidrar til å holde deg hydrert.

Oppdag mer om ingrediensene i Lean Matcha Green, eller bare gå videre og kjøp litt! Kr 2,99 for eske med 20 poser, kjøp på shop.pukkaherbs.com

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar