6 Quick Meal Ideas for Herbed Roast Pork Rester

Fotografi: Travis Rathbone

Det er få bedre måter å tilbringe søndagen enn å lage mat og nyte en stek, spesielt når du ender med mange rester som du kan bruke i forskjellige retter senere i uken.

Amerikansk kokk, forfatter og TV-personlighet James Briscione har kommet opp med denne planen for en ukes verdi for måltider som tar liten planlegging, bruker svært få ingredienser og - etter den første dagen - kan gjøres på ikke mer enn 15 minutter.

Det er ikke nødvendig å svinekjøtt ut hele uken skjønt. NHS-retningslinjene foreslår at restprodukter skal kjøles og spises innen to dager, så du trenger å fryse noe kjøtt uansett. Bare sørg for at kjøttet er helt avfrost og deretter varmet opp før du spiser.

Kok opp en stor svinekjøtt

Gni en mager helle med en blanding av hvitløk, rosmarin, timian og salvie eller sort pepper, og legg den i en gryte med apple og rødløk. Steke til internt temp er 63 ° C (ca 45 minutter) - senteret vil være rosa og kjøttet saftigt og klar til å spise. Skær og server med sauté asparges og quinoa.

Smart trekk: Kjøp nok asparges for noen måltider. For å holde den frisk, stå den i et glass med 5 cm vann, dekk løst og kjøle ned.

1. Pak det inn i ostes Quesadillas

Hakk rødløk, tomater og chili, bland og la den marinere i fem minutter. Tilsett sautéed sopp, hakkede courgette og hermetisert pinto bønner. Varm to tortillas i en nonstick-panne, legg deretter revet ost, svinekjøtt, vegblanding og deretter mer ost på halvparten av hver tortilla. Fold dem over, og når osten begynner å smelte, flip for å brune den andre siden.

Smart trekk: Du kan kjøpe hermetiserte hakkede tomater med chili for å krydre opp retter fort.

2. Legg det til en hjertelig bønnebiff

Sauté hakkede løk, hvitløk og ingefær i en gryte, legg til en boks med svarte bønner, 150 ml biffbein, litt frosset røktegryt, baket spiskinn og hakket rød pepper, og kok i ti minutter. Kast litt hakket svinekjøtt og nyt.

Smart trekk: Hold pakker med frosset røre-fry veg for å legge til vitaminer, mineraler og fiber raskt til måltider. De blinker frossen når de blir plukket, så de holder næringsstoffene sine.

3. Ha det høyt i en sandwich

Bland butikkkjøp med lavt sukkergrillssaus med litt eddik eddik, tilsett litt grovkornet svinekjøtt og marinér i fem minutter. Varm en seeded bun i brødristeren eller grillen, mikrobølgeovn svinblandingeni 30 sekunder, lag det på bunken med eddikbasert (ikke-mayo) coleslaw og skiver dill pickles, hvis det er likt.

Smart trekk: For en rask slaw, bland bare krosset kål og gulrøtter (du kan kjøpe disse ferdigberedte) med hakkede vårløk, eddik eddik, olivenolje og selleri salt. Pluss varm saus hvis det er slik du ruller.

4. Skewer It For Tangy Kebabs

Mariner hakket svinekjøtt, vårløk og asparges med olivenolje, appelsinjuice, soyasaus, salt, pepper og lite brunt sukker i fem minutter. Strikkstykker på spyd med ferske nektarinbiter og grill til de begynner å svinne. Pensel med mer marinade og server med ris eller quinoa.

Smart trekk: Soak tre eller bambus spyd i vann i 20 minutter før grilling, slik at de ikke brenner.

5. Stuff det i en gigantisk søtpotet

Poke en eller to søte poteter med en gaffel flere ganger, og mikrobølgeovn dem avdekket i fem minutter, så skru dem og lag i fem minutter. Bland litt finhakket svinekjøtt med en krukke med hakkede tomater og chili, og mikrobølgeovn i to minutter. Del opp hver potet, skje i svinekjøttblandingen, og rør den opp med potet. Topp med rømme.

Smart trekk: Liker ikke microwaved spuds? Kjør en lang aluminium eller rustfritt stål negl inn i en potet, pakk den i folie og bake ved 180 ° C / gass 4 til den er "klembar" (ca. 35 minutter). Spiken kutter baketid.

6. Lag en svinekjøtt og Veg Sauté

Sauté røde og grønne paprika og løk i kokosnøttolje til de er ømme. Rør i svinekjøtt, hakket hvitløk, bakketpåse, limejuice, koriander og nok vann til å lage en saus, så kok det til det blir tykkere. Server over brun ris og garnér med persille.

Smart trekk: For å skje hvitløk lett, smash hele hodet med hånden din (eller en "kjøkken rock" - det er overraskende nyttig å holde en knyttnevehøyde på kjøkkenet) for å skille ut nellikene. Kutt dem i en krukke, lukk den og rist som helvete. Skallene vil være borte i sekunder.

Denne artikkelen ble først oppført i den amerikanske utgaven av Menns Fitness

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar