6 Quick-Fix iPhone Apps for å sortere menneskets mest irriterende problemer

Innholdsfortegnelse:

6 Quick-Fix iPhone Apps for å sortere menneskets mest irriterende problemer - UNDERHOLDNING 2023
6 Quick-Fix iPhone Apps for å sortere menneskets mest irriterende problemer - UNDERHOLDNING 2023
Anonim

For mannen som alltid glemmer kjæresten sin bursdag

Image
Image

Eidetic

Fancy en av de fotografiske minner, men sliter med å huske ditt eget telefonnummer? Eidetic bruker en rekke mellomrom for repetisjonstester for å få din grå materie til å fungere og minneknutene skyter igjen.

For mannen som ikke kan slappe av i helgen

Image
Image

Personlig Zen

Bygget av ledende nevrologer er Personal Zen flott for å slappe av etter en forferdelig dag på jobben. Når du følger stien igjen av et lyst ansikt over gress, vil du sakte 'bekymre deg' din angst unna.

For mannen som bare snakker engelsk når han er i utlandet

Image
Image

Duolingo

Undervisning i alle de store språkene for helt gratis, Duolingo er det beste du kan spille mens du er på toalettet. Det hjelper deg med å lære gjennom enkle multiple choice spørsmål, mikrofon oversettelser og mer. En viktig app for alle som noensinne reiser.

For mannen som ikke har noen ide der alle hans penger går

Image
Image

Spendee

Fortsatt overdrawn og kan ikke finne ut hvorfor? Spendee er en fin visuell pengesporing som bryter ned dine utgifter via enkle kategorier. Flott for å finne ut hvor mye penger du bruker på mat og kanskje enda viktigere, drikke om en måned.

For mannen som ikke kan hjelpe å sjekke sin telefon hvert tiende sekund

Image
Image

Lomme

Pocket gjør at du kan lagre dine distraherende netthistorier til telefonen din for å bli lest offline senere. Last ned det nå for din telefon og datamaskin, og aldri igjen vil nettleseren din bli beseiret av din addisjon med flere tabber.

For mannen som virkelig trenger en personlig assistent

Image
Image

HiFutureSelf

Finn deg selv å lage planer for drinker senere i uken, bare for å glemme? HiFutureSelf lar deg sende deg meldinger for å minne deg om bestemte hendelser i fremtiden. Du vil aldri glemme å kjøpe melk på vei hjem igjen.

Populært emne