6 Rask og enkel måte å håndtere med medarbeidere

Har du det vanskelig å håndtere kolleger som ikke kan stoppe å gli? Her er 6 enkle måter å håndtere nysgjerrige medarbeidere, og de er også effektive!

Å jobbe med en gruppe mennesker kan være ganske morsomt, spesielt hvis de er nær din alder, og du deler felles interesser.

Og chatter med medarbeidere kan definitivt leve opp dagen og gjøre kjedelige oppgaver gå mye raskere.

Problemene begynner imidlertid å oppstå når medarbeiderne blir for mye nysgjerrige.

Vi vil alltid presentere de beste versjonene av oss selv til våre selskaper, så det er noen potensielt pinlige, private ting som vi ikke vil ha dem som vi jobber med å vite.

Dette er spesielt viktig hvis du jobber i en jobb som innebærer å håndtere offentligheten, siden sensitiv informasjon kan reise ganske raskt og til et stort antall mennesker i disse situasjonene.

Hvordan håndtere nosy medarbeidere effektivt

Ofte presenteres vi med en Catch-22. Vi vil ikke snubbe våre medarbeidere og få dem til å tro at vi ikke er interessert i å snakke med dem, men vi vil heller ikke kaste bort alt om våre betydelige andre, familien vår og vår fortid historier til dem, heller ikke.

Heldigvis er det noen måter å avverge en medarbeider når de begynner å fornye for mer informasjon om deg, uten å forårsake noen forseelse mot dem. Nedenfor beskrives de beste strategiene for å gjøre det i detalj. [Les: 8 enkle måter å være gode venner med kolleger uten overgrensende grenser]

# 1 Se opptatt

Når du ser Mr. eller Ms Nosy ledet mot skrivebordet eller arbeidsstasjonen, må du sørge for at du ser ut som om du er veldig hard på jobben. Begynn å skrive en e-post, eller stirre på en haug med papirarbeid med et uttrykk for ekstremt fokus.

Dette kan få dem til å innse at det ikke er den ideelle tiden å stoppe og chatte, men hvis de stopper allikevel, gi deg en overdrevet klage om alle oppgavene du må avslutte i de neste par timene. Med det, bør de ta hint om at du ikke har tid til å snakke, og fortsett med arbeidsplassens gjennomgang.

Men hvis du har en nosy medarbeider som er helt uvitende om subtile tegn, må du kanskje ty til å være på telefonen når du ser dem komme, men bare gjør dette når du virkelig trenger å unngå dem. Hvis du trekker dette trikset for ofte, kan den Nosy One få tak i. [Les: 10 typer skumle gutta som unngås best!]

# 2 Endre emnet

Hvis du og en medarbeider begynner å snakke om relasjoner, og han eller hun begynner å stille spørsmål om fortid eller nåtid som du føler er for personlig, kan du avlede samtaletemaet med en liten fagendring.

For eksempel, hvis du snakker om sex generelt, og så spørre kollegaen hvor mange du har sovet med, du kan si noe som "Jeg elsker å se sexy romantiske filmer på datoer. Hva synes du er den tøffeste filmen du kan se med en nåværende eller potensiell signifikant annen?

På den måten forblir du innenfor samme generelle område av emnet du diskuterte, men på grunn av å ta opp filmer, blir det ikke tvunget til å snakke om sex i forhold til deg selv. [Les: Den riktige måten å gjenkjenne og avslutte giftige vennskap]

# 3 Spør dem om seg selv i stedet

Ofte er folk som er nysgjerrig, snakker om seg selv, og stiller andre personlige spørsmål fordi de automatisk antar at alle andre gjør det også! Hvis du ikke har lyst til å svare på spørsmålene sine, må du slå spørsmålene tilbake på dem. For eksempel, hvis en medarbeider spør deg om hva foreldrene dine var, vokser opp, og du ikke føler deg som en del av dysfunksjonen som var din nærmeste familie, kan du si: "Åh, de var typiske foreldre , Jeg antar. Hva var din?

Hvis din medarbeider virkelig er den typen personen som er nevnt ovenfor, vil de straks gå inn i et spiel om hvor fantastisk * eller fryktelig * deres barndom var, og glem at du er alt annet enn et lydkort for deres egne fascinerende historier.

På den annen side, hvis de ikke vil snakke om familien deres heller, vil spørsmålet ditt forhåpentligvis få dem til å innse hvor irriterende det er når andre føler at det er nødvendig å bare stille altfor personlige spørsmål.

# 4 Bor dem til tårer

Din nosete medarbeider sannsynligvis spør deg mange spørsmål og er opptatt av alle detaljer i livet ditt fordi de tror du er, eller potensielt kan være, interessant for dem. For å få dem til å slutte å stikke rundt i din bedrift, må du bevise dem feil!

Hvis de bestemmer seg for at du er den største boringen noensinne, vil de sannsynligvis betale mindre oppmerksomhet til deg og fiske etter informasjon fra andre i stedet. Å bore dem til tårer, må du gi de mest verdslige svarene på deres spørsmål som du muligens kan.

Når de sier: "Hvordan var helgen din?" Svar med noe som, "Det kom bare og gikk. Jeg har i utgangspunktet napped hele tiden, og hvis de spør om du har vært på noen flotte datoer i det siste, si noe kjedelig og ikke-begått, for eksempel, "Nei, jeg kommer egentlig ikke ut så mye. â €

Selvfølgelig går denne strategien ikke til å fungere hvis de ofte ser deg ut med en god tid, men det vil fungere hvis den nysgjerrige personen ikke allerede er veldig kjent med deg.

# 5 Hold personlige eiendeler under omslag

Nosy folk har et talent for å merke alt i en annen persons miljø, inkludert små, ufattelige ting som ikke ville dukke opp på den gjennomsnittlige persons radar. Mens du snakker med dem, vil en nosy kollega sannsynligvis prøve å lese avisene på skrivebordet eller kranke nakken for å se over skulderen og inspisere bildene på din vegg.

Hvis noen av dine skuffer er åpne, er det praktisk talt garantert at de vil prøve å ta en liten titt innvendig. Etter at de har gjort alt dette, er spørsmål som "Hva er det?" Eller "Hvem er det?" Følg ofte.

Selv om det er hyggelig å kunne ha personlige eiendeler på eller i nærheten av pulten din, må du skjule noen bevis for at du har et omfattende personlig liv utenfor arbeidet, hvis du vil holde de nosyene ute av dine saker.

Hold personlige bilder og dokumenter i en lommebok, veske eller lukket skuff i stedet, og hvis du virkelig vil vise dem til noen, bare klikk dem midlertidig ut. Selvfølgelig, hvis en av dine kolleger er nysgjerrig på et arbeidsrelatert dokument, og det er noe som alle får lov til å se, gi dem et kort glimt - dette kan til og med slukke sin tørste for kunnskap for tiden. [Les: 5 unike leksjoner for å håndtere dømmende mennesker]

# 6 Begrens sosial media kontakt

Hvis en medarbeider er nosy på kontoret, vær forsiktig med hvor mange sosiale nettverk plattformer du legger til dem. Folkets personligheter utenfor arbeidet er vanligvis ikke så forskjellige fra dem de presenterer der, så det er en god sjanse for at medarbeideren din til enhver tid skal gå gjennom Facebook og Twitter-sidene dine og se på YouTube-historien din under deres utenfor arbeidstid.

Dette vil gi dem enda flere ideer når det gjelder ting å spørre deg om, hvis de ikke allerede har funnet ut alt om deg ved å bla gjennom syv års verdi av bilder og krypende fem av dine beste venner.

Føler ikke at du må nekte å legge kollegaer til sosiale medier helt, men hvis en bestemt person er litt av en snoop, begrenser du informasjonen de har tilgang til ved bare å legge dem til i ett nettverk, eller sette dem opp med begrenset profil tilgang * selv om alle nettstedene dessverre ikke tilbyr dette alternativet *.

Hvis du er redd for at du blir den nysgjerrige medarbeider selv, eller selv har blitt fortalt at du er litt for nysgjerrig på jobb, bruk disse som en påminnelse om hva du ikke skal gjøre hvis du vil unngå å fremmedgjøre din kollegaer.

[Les: Slik snakker du med noen uten å føle deg vanskelig om det]

Hvis du kan beholde disse seks strategiene for å håndtere medarbeidere i tankene, kan du fortsette å leke med dem uten å risikere at de finner ut om din søsters beste venns kjæreste sin hunds bursdag, og åpner nok informasjon nok om du å skrive en fortell-all bok om livet ditt!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar